כשהשבדים של מאסטר שף השתלטו על איקאה
הצמד השבדי בעונה הנוכחית של מאסטר שף קיבל מאתנו משימה: לבשל מנה שבדית במקום הכי אותנטי - המטבח של איקאה. אייל גרש ומישה לדרמן נענו לאתגר
הצמד השבדי בעונה הנוכחית של מאסטר שף קיבל מאתנו משימה: לבשל מנה שבדית במקום הכי אותנטי - המטבח של איקאה. אייל גרש ומישה לדרמן נענו לאתגר
באירועים חגיגיים באמת מכינים במטבח המרוקאי את הטנזייה, תבשיל בשר מתקתק עם רוטב סמיך שמתבשל בכלי חרס מיוחד. כך תכינו אותו בעצמכם, צעד אחר צעד
למרות קיומה של קהילה לא קטנה בארץ, הקולינריה הארמנית כמעט ולא באה לידי ביטוי במחוזותינו. הצצה נדירה לאחד המטבחים המרתקים של איזור הקווקז
כשמגיעים הביתה אחרי שהייה ממושכת בחום כל מה שמתחשק זה משקה קר ומתוק. קבלו 3 מתכונים לשייקים מרעננים שישמחו מבוגרים וילדים כאחד וירוו את הצימאון
לא רק קינוחים אפשר להכין עם הפרי האדום של הקיץ. השף נתי שפריר ממסעדת פרסקו משתולל עם דובדבנים ומכין מהם מרק, קדירות ואפילו ליקר
רצועות עוף מטוגנות בבלילת בירה ובוטנים הן נשנוש הקיץ האולטימטיבי למי שלא דופק חשבון. האלכוהול מתאדה בעת הטיגון כך שהמנה מתאימה גם לקטנטנים
החלוקה לירקות ופירות אולי נראית טריוויאלית אבל מבחינה בוטנית זה כבר מתחיל להסתבך. בחנו את עצמכם - האם תצליחו לזהות מהו פרי ומה לא?