להיט קיצי: תבשיל עדשים זריז עם סלט מרענן
לארוחת קיץ זריזה ומזינה מכין השף ענר הרקוב ממסעדת מונאר תבשיל עדשים כתומות מתובל באורגנו טרי ולצדו סלט פלפלים קלויים וזיתים
לארוחת קיץ זריזה ומזינה מכין השף ענר הרקוב ממסעדת מונאר תבשיל עדשים כתומות מתובל באורגנו טרי ולצדו סלט פלפלים קלויים וזיתים
יום העצמאות עורר אצל אורלי פלאי-ברונשטיין חשק למנה מסורתית עם טוויסט: ממרח מעדשים ירוקות, עם הרבה כמון וטחינה. טבעונים, הנה המנה המושלמת עבורכם
מסבחה לא חייבת להיות מחומוס, היא יכולה להיות עשירה וצבעונית, קלילה ועשויה מירקות. ענר הרקוב ממסעדת מונאר מלמד אותנו להכין מסבחה מופלאה מדלעת כתומה ואפונה צהובה
גם אתם חושבים שחזה עוף בתנור תמיד יוצא יבש מדי? ובכן, לאורלי פלאי ברונשטיין יש מתכון מנצח עבורכם לצלי עוף עסיסי במיוחד עם טעמים משובחים של עשבי תיבול וירקות צלויים
אספרגוס, קייל, ברוקומיני, גבינה ומרכיב מפתיע במקום האורז - ענר הרקוב ממסעדת מונאר מפגיז במנת ריזוטו ירוקה וחגיגית
לארוחה ביתית בריאה או לתוספת צבעונית לשולחן החג - ענר הרקוב ממסעדת מונאר מקשט לכם את החיים עם אורז מטוגן משובץ בשפע של ירקות
במקורותיו המקראיים, חג שבועות נועד לחגוג את התוצרת החקלאית של הארץ, הפירות, הירקות ובעיקר החיטה, אשר מועד הקציר שלה מתאים בדיוק לתקופת החג. הנה כמה טיפים ומתכונים שחוגגים את תנובת האדמה ברוח המקורות