קבלייר: פאסון ריק מתוכן
20 שנות פעילות שמציינת מסעדת קבלייר גרמו לאבי אפרתי להעפיל לירושלים. למרבה הצער, הוא גילה מסעדה מאכזבת, עם פגמים ניכרים בשירות ואוכל שנתקע עמוק בניינטיז
20 שנות פעילות שמציינת מסעדת קבלייר גרמו לאבי אפרתי להעפיל לירושלים. למרבה הצער, הוא גילה מסעדה מאכזבת, עם פגמים ניכרים בשירות ואוכל שנתקע עמוק בניינטיז
מה פשר הבאזז שמייצרת הטאקרייה של האחים ירזין? על שום מה מצטופפים שם בתור? אבי אפרתי סבור שהמקסיקנית החדשה אולי אינה מקום נורא, אבל רחוקה מלהיות טובה
חשק למזללה אסייתית טובה שיגר את אבי אפרתי לדה באן, בפאתי כרם התימנים בתל אביב. למרות התנודתיות ברמת האוכל, היתה זו ארוחה עניינית, מהירה ולא יקרה
שנה עברה מאז שחיים כהן פתח את יפו תל אביב. אבי אפרתי, ממאוכזבי הפתיחה, חזר לבדוק מה המצב, רק כדי לגלות שהאוכל עכשיו טעים לאללה ומצדיק את הציפיות מהמגה שף של המדינה
חם, מזמין ומקסים בסולה החדשה ביפו, המסעדה האיטלקית של השפית מיכל ברמן. אבי אפרתי התרשם עמוקות מיפי המקום ומביצועי הפסטה, אך התאכזב מהחוויה הכללית המזגזגת