ווסט סייד: מטבח כשר, מוצלח וצנוע
הנה, הצלחנו למצוא בצחיחות התל אביבית מסעדה כשרה, מוצלחת וצנועה. אבי אפרתי נהנה מהמטבח הכשר במסעדת ווסט סייד המגישה אוכל ראוי מבלי לגעת בשמיים
הנה, הצלחנו למצוא בצחיחות התל אביבית מסעדה כשרה, מוצלחת וצנועה. אבי אפרתי נהנה מהמטבח הכשר במסעדת ווסט סייד המגישה אוכל ראוי מבלי לגעת בשמיים
אבי אפרתי קיווה שיונתן רושפלד יצליח לחלץ את המטבח העילי הכשר מן הבוץ אך לאכזבתו מצא בהרברט סמואל הכשרה אוכל יקר שלא עומד בסטנדרטים
מול ים היא לא רק קביעות, יציבות ואוכל נורא טעים. היא המקום היחידי בישראל לבוא ולהתפנק בו בצהריים על דברים שאינם שייכים לכאן, כמו לובסטר או ביצת פאברז'ה. אבי אפרתי מתמוגג
אבי אפרתי מגיע למסעדת אבו שדיד בתל אביב ומגלה מקום שמצטיין באווירה בליינית אך אינטימית המגיש אוכל איכותי, מוצלח ומנומק יותר מרוב מסעדות השוק האחרות
ארוחה עגומה במיוחד במסעדת אלמנטרי ביפו הפגישה את אבי אפרתי עם אוכל שהלך והדרדר ככל שהתקדם הערב. אין ספק שלטוב הכוונות הנאיבי הזה יידרש הרבה מזל כדי לשרוד