ג'וז ולוז: משנה מקום, משנה מזל
במשכנה החדש של מסעדת ג'וז ולוז בתל אביב אבי אפרתי נהנה מאווירה נעימה ומזמינה יותר, אבל האוכל במתכונת הנוכחית סובל מגסות, אפרוריות ובנאליות
במשכנה החדש של מסעדת ג'וז ולוז בתל אביב אבי אפרתי נהנה מאווירה נעימה ומזמינה יותר, אבל האוכל במתכונת הנוכחית סובל מגסות, אפרוריות ובנאליות
עם קבב טלה מושלם, סלטים טריים ושאר מנות משתלמות ומשובחות, גם במשכנה הישן-חדש מכתיר אבי אפרתי את מסעדת דיאנא הנצרתית כאחת מהמסעדות הטובות ביותר בישראל
לאחר ביקור בינוני בפאסטל לפני שנה אבי אפרתי חוזר כדי לגלות שהשף החדש, הלל תווקולי מצליח להביא למסעדה את כל מה שלא היה בה קודם. רשמים מארוחה מענגת במוזיאון ת"א
אבי אפרתי קופץ למסעדת נונו החדשה בהוד השרון בשביל לטעום פיצה מצוינת וגלידה ביתית נהדרת, במקום שניכר כי בעליו עשו שיעורי בית
במסעדת אואזיס החדשה פוגש אבי אפרתי באוכל טוב ומעניין עם שאר רוח שמספק אלטרנטיבה ראויה לאוסף הקלישאות הבנאלי והחבוט שמוגש בתשע מעשר מסעדות בישראל