מועדון הקצינים: לא לעולם חוסן
מטבח אדיש, מנות עגומות שגובלות בחוסר מקצועיות ותיבול חסר חדווה - אבי אפרתי מבקר במועדון הקצינים בתל אביב ומתבאס
מטבח אדיש, מנות עגומות שגובלות בחוסר מקצועיות ותיבול חסר חדווה - אבי אפרתי מבקר במועדון הקצינים בתל אביב ומתבאס
ביקור חוזר במסעדת ברטי ששופצה לאחרונה מגלה מנות ים תיכוניות פשוטות לכאורה עם טעמים אנינים ומענגים - אבי אפרתי נכבש מהרגע הראשון
מסעדת שולחן בתל אביב, של השף עומר מילר, אמנם השתפרה מאז פתיחתה, אך אבי אפרתי סבור, שלא מספיק. כן, האוכל בסדר, אבל לאן נעלמה הממזריות של השף?
האוכל בהוטל מונטיפיורי אינו גרנדיוזי, אבל כזה שמביא סיבובונים מעוררים למנות התל אביביות המקובלות. אבי אפרתי מרגיש כמו בסרט על בר באווירה קולוניאליסטית
ארוחה ב- BLD ברמת אביב ג' שהפכה לאחרונה מביסטרו לטראטוריה איטלקית מתגלה כארוחה סתמית, אבל עם קינוחים מצויינים ויוצאי דופן