לימה ניפו: גרנדיוזיות ריקנית שמנותקת מהמציאות
אבי אפרתי הלך לסעוד בלימה ניפו, המסעדה היוקרתית החדשה שמבטיחה להביא את בשורת הניקיי הטרנדית לתל אביב, ויצא משם תוך שעה קלה בלבד עם חשבון מנופח באופן שערורייתי
אבי אפרתי הלך לסעוד בלימה ניפו, המסעדה היוקרתית החדשה שמבטיחה להביא את בשורת הניקיי הטרנדית לתל אביב, ויצא משם תוך שעה קלה בלבד עם חשבון מנופח באופן שערורייתי
כאשר הקהל שבוי, כמו במקרה של רעננה, מסעדנים נוטים לא להתאמץ יתר על המידה כדי לספק חויה ראויה. האם הבראסרי החדש והכשר ברעננה מוכיח אחרת?
דווקא עכשיו קיווה אבי אפרתי לצאת מרובע 5 עם אמירה פוזיטיבית על מסעדת השף החדשה בירושלים. אבל, כשהעיקריות מאכזבות ולקינוחים אין מקום אפילו בבית קפה, זה רחוק מלהיות המצב
אדורה ביסטרו של השף אלי שטיין לא דומה בדבר לאדורה המקורית, החל מהעיצוב והפלייליסט השנויים במחלוקת ועד חומרי הגלם, התמחור והקונספט. האם זה עובד? לאבי אפרתי יש תשובה מורכבת
מסעדת סזרינה החדשה של השף מאיר אדוני בקיסריה, משעתקת פורמט מצליח. האם זה טוב או רע? אבי אפרתי מסביר שהכל תלוי בזווית שבה מסתכלים