קימל בגלבוע: הקהל מצביע ברגליים
יתרונותיה של קימל בגלבוע של השף שאול בן אדרת הם מיקומה, בנוף המרשים הניבט ממנה ומנותיה הנדיבות כמותית. מבחינת איכות האוכל, הבינוניות, הממוצעות וההתאמה לכו-לם חוגגות. אולי זה סוד ההצלחה שלה
יתרונותיה של קימל בגלבוע של השף שאול בן אדרת הם מיקומה, בנוף המרשים הניבט ממנה ומנותיה הנדיבות כמותית. מבחינת איכות האוכל, הבינוניות, הממוצעות וההתאמה לכו-לם חוגגות. אולי זה סוד ההצלחה שלה
בקוואטרו, החדשה של אביב משה, יש טעם וריח חזקים של טכניות שהמסחריות מובילה אותו. כשהאמנות ואהבת האוכל נדחקות הצדה, הסועד יוצא בתחושה שניצלו אותו
אבי אפרתי מצפין לחיפה המתעוררת, ויוצא מבסוט ממסעדת כולא הצנועה של עודד חצבני, שמגישה אוכל טוב והגון עם הרבה כישרון ואווירה נעימה
כשמנות הבשר רחוקות מלהיות הצד החזק של מסעדת בשרים, נוצר פיאסקו. ארוחה מהגרועות שאכל זה שנים רבות, הביאה לקריסת הציפיות שהיו לאבי אפרתי מקרנבירה בליטל איטלי
כמי שנהנה מהאוכל בז'אז'ו בביקור הקודם, הצטער אבי אפרתי לגלות הפעם סטנדרט נמוך משמעותית, נטול ברק וחדות. ביחד עם המחירים שעלו הפכה חוויית האכילה למתסכלת משהו