העיר התחתית של היער
למה הן צצות אחרי הגשם, האם לאכול אותן חיות או מבושלות וגם - לשטוף או לא? מומחית למטבח היפני מציידת אתכם בכל המידע על פטריות, מסבירה על החיבור למטבח המסורתי ביפן ויש גם מתכון למרק אודון
למה הן צצות אחרי הגשם, האם לאכול אותן חיות או מבושלות וגם - לשטוף או לא? מומחית למטבח היפני מציידת אתכם בכל המידע על פטריות, מסבירה על החיבור למטבח המסורתי ביפן ויש גם מתכון למרק אודון
בספר בישול חדש משתף השף רפי כהן (רפאל) בעשרות מתכונים של ממולאים, החל מהמטבח הביתי של סבתא עזיזה ועד לאוכל צרפתי העילי. בחרנו לכם שני מתכונים מעולים מתוכו לבויוס - כדורי בצק ממולאים ועוגת שושנים מלוחה