קרם דה לה קרם: פטיסייר ממכר
השבוע ממשיך עז תלם בחקר תורת הקרמים, והפעם עושה לכם היכרות עם קרם הקינוחים שאף קונדיטוריה לא שלמה בלעדיו קרם הפטיסייר הצרפתי
השבוע ממשיך עז תלם בחקר תורת הקרמים, והפעם עושה לכם היכרות עם קרם הקינוחים שאף קונדיטוריה לא שלמה בלעדיו קרם הפטיסייר הצרפתי
אינספור מיתוסים וסיפורים נוצרו סביב בריאת משקה האלים שמקורו אי שם במזרח הקדום. הצצה להיסטוריה של אחד המשקאות הקדומים ביותר בעולם והמשמחים ביותר
הוא שימש במקור כרוטב לביצים עלומות, והמתכון הראשון שתועד להכנתו שילב טעמי קינמון ואתרוג. טעימה לעומק מהשחיתות הכי מתוקה - קרם אנגלז
לאט אבל בטוח התברג המיסו במקומות מפתיעים בתפריט שלכם. תכירו את המשחה מלאת הטעם שמדגימה בצורה מושלמת את העיקרון של "פחות זה יותר"