גלידת פרפה דובדבן ודבש
טל פרנהיימר וארן פריזנט בעלי גלידריית פריזר מגבעתיים במתכון פשוט וקלה להכנה בבית של גלידה פרפה דובדבן ודבש
מתכוני גלידה ביתיים (צילום: נמרוד סונדרס)
מחשבון המרות
- 2 מיכלים (500 מ"ל) שמנת מתוקה 38%
- 1 כף מייפל
- 1 כף דבש
- 1/2 כפית לימון סחוט
- 280 גרם (1/2 1 כוס) קונפיטורת דובדבן (או פרי אחר שאוהבים)
- להגשה:
- נענע קצוצה וכף קרם פרש
- 1. מקציפים את השמנת עם המייפל והדבש עד שהמסה "מתנפחת" קלות. מקפלים פנימה את שאר המרכיבים: לימון וקונפיטורה.
- 2. מעבירים את המסה לתבנית שטוחה מרופדת בנייר אפייה, ומכניסים להקפאה למשך לילה.
- 3. מוציאים, פורסים, מקשטים עם נענע וקרם פרש ומגישים.
מחשבוני המרה
נפחים
משקלים
טמפרטורה