פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      גלידת פרפה דובדבן ודבש

      טל פרנהיימר וארן פריזנט בעלי גלידריית פריזר מגבעתיים במתכון פשוט וקלה להכנה בבית של גלידה פרפה דובדבן ודבש

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      מתכוני גלידה ביתיים (נמרוד סונדרס)
      מתכוני גלידה ביתיים (נמרוד סונדרס)

      מצרכים

      • 2 מיכלים (500 מ"ל) שמנת מתוקה 38%
      • 1 כף מייפל
      • 1 כף דבש
      • 1/2 כפית לימון סחוט
      • 280 גרם (1/2 1 כוס) קונפיטורת דובדבן (או פרי אחר שאוהבים)
      • להגשה:
      • נענע קצוצה וכף קרם פרש

      אופן ההכנה

      • 1. מקציפים את השמנת עם המייפל והדבש עד שהמסה "מתנפחת" קלות. מקפלים פנימה את שאר המרכיבים: לימון וקונפיטורה.
      • 2. מעבירים את המסה לתבנית שטוחה מרופדת בנייר אפייה, ומכניסים להקפאה למשך לילה.
      • 3. מוציאים, פורסים, מקשטים עם נענע וקרם פרש ומגישים.

      עוד מתכוני קינוחים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -