מתכונים חמים

גלידת פרפה דובדבן ודבש

טל פרנהיימר וארן פריזנט בעלי גלידריית פריזר מגבעתיים במתכון פשוט וקלה להכנה בבית של גלידה פרפה דובדבן ודבש

מתכון מאת: מתן שופן, מערכת וואלה! NEWS
  • 60 דקות סה"כ

  • קל להכנה

מתכוני גלידה ביתיים

מחשבון המרות

מצרכים

  • 2 מיכלים (500 מ"ל) שמנת מתוקה 38%
  • 1 כף מייפל
  • 1 כף דבש
  • 1/2 כפית לימון סחוט
  • 280 גרם (1/2 1 כוס) קונפיטורת דובדבן (או פרי אחר שאוהבים)
  • להגשה:
  • נענע קצוצה וכף קרם פרש

אופן ההכנה

  • 1. מקציפים את השמנת עם המייפל והדבש עד שהמסה "מתנפחת" קלות. מקפלים פנימה את שאר המרכיבים: לימון וקונפיטורה.
  • 2. מעבירים את המסה לתבנית שטוחה מרופדת בנייר אפייה, ומכניסים להקפאה למשך לילה.
  • 3. מוציאים, פורסים, מקשטים עם נענע וקרם פרש ומגישים.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully