אמריקנו
רשת ארקפה במגעים לפתיחת סניפים בארה"ב עם שותף מקומי. מתכננת לפתוח בתחילה 10-5 סניפים בחוף המערבי
רשת ארקפה במגעים לפתיחת סניפים בארה"ב עם שותף מקומי. מתכננת לפתוח בתחילה 10-5 סניפים בחוף המערבי
השפית ועיתונאית האוכל שיר הלפרן חברה לעיתונאית מיכל אנסקי לפתיחת שוק איכרים בנמל תל אביב. יותר שיק מזה?
הגלידריה החדשה דיפ איט והמעדניה של ורדה משוק הכרמל הגיעו לצפון אבן גבירול בתל אביב. שווה לעבוד בוואלה!
ב"פרידה קאלו" החדשה שתפתח מחר בלילינבלום התל אביבי לא מאמינים במנות עיקריות, וממש רוצים לעשות לכם שמח
בשבוע הבא תלבשו לבן, תחשבו מחשבות מתוקות. אולי תקפצו לאיזו קונדיטוריה, אולי תנשנשו קצת עוגות
מסעדת טיקה בהרצליה חוגגת שנתיים עם תפריט של שישה סוגים שונים של קבב, אותם אפשר להשיגר רק בסניף הישראלי
בטח ישבתם בקפה קפה. אז יש לנו חדשות משמחות: לכבוד הקיץ, הסניף בחוף תל אביב עבר שידרוג והתאמה סביבתית
מסעדה בניו יורק מציעה ההמבורגר ב-175 דולר המכיל בשר בקר מסוג קובה, פטה כבד אווז, פטריות כמהין ועלה זהב
לחלל גלריה ארטו התווסף לאחרונה מטבח פעיל שמוציא הפתעות לגינה הקטנה של המקום
"מפגש הסטייק" האהובה מתרחבת. סניף ראשון של "מפגש אקספרס" נפתח בצמוד לדיזינגוף סנטר
געגועים לילדות וחיבה למתוקים הביאו את שתי אחיות לפתוח מקום משלהן. שמו בישראל: ביסל?ק
סטלה meet beer תפתח בעוד כשבוע בנמל תל אביב וכשמה כן היא תציע בשר של יוצא ה"קרני בר" וסטלה במחיר שווה לכל נפש
פסטיבל נחלת בנימין (ותל אביב הקטנה) יתקיים השנה בסימן איכות הסביבה מה שמבטיח אוכל זול בכלים מתכלים
בדיוק לכבוד השרב של מחר, אנחנו מגישים לכם את חידושי הגלידות של נסטלה לקיץ הקרוב. ותרו על הוניל, לכו על הבננה פקאן
כמה דקות לפני יום העצמאות התווספה לנמל תל אביב המסעדה בעלת השם המחייב "הישראלית"
לכבוד יום העצמאות חמישה בשלנים ושותה העיירה בוחרים את מיטב התוצרת שיש כאן בישראל. ואף מילה על חומוס
הבעלים של אומאי, היפנית החדשה בפלורנטין הסתובב פה עשר שנים כשהוא אוגר בתוכו ידע על סושי. עכשיו הידע מתפרץ
ברחוב ירמיהו התל אביבי נפתחה השבוע "לה פלאנצ'ה" שמתמחה במטבח באסקי. לבעלים עבר מבטיח ב"מול ים" ו"רפאל"
הפתעה: במסעדות השונות יחגגו שישים שנות עצמאות עם הרבה מאד בשר
בשר ועוד בשר וגם בירה ותירס ואפילו גבינה ממותגת כחול לבן ותבנית עוגה בצורת מגן דוד למי שחייב לחגוג עד הקינוח
וחגיגה שכזאת. מאז שסגרו את פסטהלינה לאחים ירזין יש חור בבטן. עכשיו הם ממלאים אותו בעזרת "קפה איטליה" החדשה
רשת אלדו מתחדשת בסניף דגל חדש ובבית ספר ראשון מסוגו - שילמד את רזי הכנת הגלידה
המדענים של אסם עבדו שנתיים על במבה נוגט, רק כדי שדוריה למפל תגיד שזה כמו לאכול קולה וללקק דבש בו זמנית. לשמחתם דידי חנוך חושב שמדובר במוצר גאוני. לכו להצביע
גורמה חתונות כשר? שמעתם נכון. זיו שלף שמאכיל את עשירי סביון פתח גם קייטרינג לארועים גדולים וכן, יש תעודה