איפה אוכלים בפריז?
אבי אפרתי יוצא באופן חד פעמי מגבולות המסעדנות המקומית ומעניק המלצות על המקומות הכי רותחים כרגע בפריז
אבי אפרתי יוצא באופן חד פעמי מגבולות המסעדנות המקומית ומעניק המלצות על המקומות הכי רותחים כרגע בפריז
לאבי כהן ואשתו היה חלום לחגוג את יום הנישואין שלהם במסעדת אוסטריה פרנצ'סקנה, המסעדה האיטלקית הטובה בעולם של השף מאסימו בוטורה. מסתבר שלהזמין מקום במסעדה כזאת זה עניין מסובך יותר משנדמה
המחיר שלה נמוך משמעותית מהמתחרות, המנה נדיבה יותר, האיכות גבוהה והיא לא דומה לשום דבר שטעמתם. המונה מוצא סוף סוף שווארמה מצטיינת שמצליחה לרצות אותו בתוך תל אביב
קציצה בין שתי לחמניות היא ללא ספק השליטה הבלתי מעורער של עולם האוכל ועושה רושם שהיא לא הולכת לשום מקום. לכבוד יום ההמבורגר הבינלאומי קיבצנו עבורכם את ההמבורגריות החדשות שנפתחו כאן בשנה האחרונה
הקסם השופע ואווירת הכפר מלאת האופי של מסעדת מאג'דה בהרי ירושלים מהווים סיבה בפני עצמה להכנס לאוטו. אבל מה לגבי האוכל?
המונה נזכר בגעגוע בפלאפל בתוך עץ בראש העין, ושמח לגלות שהוא נפתח שוב במקום חדש. העץ איננו, אבל הטעם משובח כשהיה
הן קרירות, הן פוטוגניות והן גם בריאות. כך הפכו קערות הסופר פוד (סופר-בולס) לטרנד החם - קר של הקיץ התל אביבי. איפה תוכלו לאכול ולצלם? כל הפרטים
חלב עם הרוח היא לא המחלבה הקלאסית שתעלה לכם בראש כשתחשבו על מחלבה. מדובר בעסק משפחתי, בו בני הזוג מגדלים את העיזים בצורה הומאנית, חולבים אותן ידנית בעצמם ומכינים מהחלב גבינות משובחות ואורגניות
אין ארוחת בוקר כיפית וחווייתית יותר מכזאת שנאכלת במחלבה, עם הגבינות הכי טריות והתוצרת הכי טובה. הנה חמש מחלבות שמציעות בראנצ'ים מעולים להתחיל בהם את החג (אבל אפשר גם בשאר השנה)
בזמן שנמל יפו עומד ריק, מסעדת הזקן והים ממשיכה להתפקע מסועדים. אבי אפרתי הגיע למסעדת סיקיליה, האיטלקית החדשה שנפתחה בצמוד על ידי אותם בעלים, ובדק האם גם כאן מדובר בהימור מבטיח
אם לא מתחשק לכם לבשל, שפע של יקבים, מסעדות, ומחלבות מצפון ועד דרום מציעים לכם שלל בילויים לחג. אז איפה אתם בשבועות?
את מערכת היחסים שלו עם חומוס משורר המונה מתחיל ברגל שמאל. אבל הוא שוכח במהרה מהכמון, הזעתר והמתיקות של מנת החומוס פטריות כשהוא מקבל את המחלוטה המדהימה
יום ירושלים הוא תירוץ מושלם לברר איפה הכי כדאי לאכול בירושלים, ומי יכול לענות טוב יותר על השאלה מאשר חברי הכנסת שמבלים בעיר זמן נכבד? 5 המלצות שוות מפלאפל ועד מסעדת שף שלא נופלת מהתל אביביות
רולא החיפאית היא אחת מהמסעדות הצנועות ובו זמנית גם האהודות באזור הכרמל. אבי אפרתי הגיע לביקור במשכנה החדש של המסעדה כדי לבדוק האם היא עדיין ראויה לכתרים שנקשרו לה
האוכל שמוגש אצל פנינה הוא מופת אמיתי למסעדת דרכים שתגרום לכם להרגיש בבית. המונה דוהר בפונדק שמגיש הרבה יותר מסתם שקשוקה
מסעדת מינאטו הכשרה בהרצליה הייתה בעבר לא פחות מפלא. ביקור חוזר בה גילה שהמקום השתנה בתכלית וסיפק ארוחה שכולה פארסה מתמשכת
בשדה בוקר מוצא המונה דוכן שמגיש כדורים צהובים ופריכים המשחזר את המסורת שהייתה נהוגה פעם בכל דוכן פלאפל - כוס גזוז נדיבה שכלולה במחיר