המלצות: 5 מקומות שאהבנו החודש
בחום של שיא הקיץ התנחמנו במנות הענק של גמברינוס באשדוד, בשילוב המושלם של לחם ובשר של איש טבח במחנה יהודה, ובציפייה לפתיחתה - סוף סוף - של מסעדה מעולה באמת באילת. כל מה שאהבנו החודש במסעדות
בחום של שיא הקיץ התנחמנו במנות הענק של גמברינוס באשדוד, בשילוב המושלם של לחם ובשר של איש טבח במחנה יהודה, ובציפייה לפתיחתה - סוף סוף - של מסעדה מעולה באמת באילת. כל מה שאהבנו החודש במסעדות
יתרונותיה של קימל בגלבוע של השף שאול בן אדרת הם מיקומה, בנוף המרשים הניבט ממנה ומנותיה הנדיבות כמותית. מבחינת איכות האוכל, הבינוניות, הממוצעות וההתאמה לכו-לם חוגגות. אולי זה סוד ההצלחה שלה
המונה מגיע לבני ברק ומתמוגג מהאוכל של יעקב שמציע פתרון משתלם לכל סועד, וטורף אצלו קציצות וקוסקוס אוורירי בצלחת ענקית, סלטים ושתייה ב-35 שקלים בלבד
למי שרוצה לחגוג את הרומנטיקה של ט"ו באב בארוחה טובה, מציעות המסעדות שלל מבצעים, ארוחות מיוחדות, יין מבעבע ועוד הפתעות מצפון ועד דרום
בעלי רשת גוצ'ה מציגים לכם את המרענן הרשמי של הקיץ, על טהרת הים: דה אויסטר - מקום חדש בת"א שמציע שלל אויסטרים קרירים, פירות ים ודגים נאים
התור שמשתרך היום מאחורי דוכן המזון הקטן בקצה הרחוב הוא לא בהכרח פונקציה של איכות האוכל. למה דווקא האוכל הפך לכוכב הבלתי מעורער של הרשתות החברתיות ומה זה עושה לתעשייה?
בקוואטרו, החדשה של אביב משה, יש טעם וריח חזקים של טכניות שהמסחריות מובילה אותו. כשהאמנות ואהבת האוכל נדחקות הצדה, הסועד יוצא בתחושה שניצלו אותו
מי אמר שאין מה לאכול בים המלח? במקום הנמוך ביותר בעולם מוצא המונה פלאפל מצטיין, מתובל בדיוק וידידותי לילדים
המקום החם של הרגע ממחיש בצורה הטובה ביותר את מה שקורה היום בקולינריה הישראלית. קצבייה משובחת ששמה את חומרי הגלם במרכז ומגישה לכם מנות בשר מעולות בתמחור שפוי
האיטלקים לא קנאים רק לפיצה ולפסטה אלא משוגעים גם על קפה טרי ומשובח. ביקור בצפון מזרח איטליה, בעיירה טריאסטה שבה תרבות קפה מסורתית ו-4 בתי קפה שחייבים לבקר בהם
אבי אפרתי מצפין לחיפה המתעוררת, ויוצא מבסוט ממסעדת כולא הצנועה של עודד חצבני, שמגישה אוכל טוב והגון עם הרבה כישרון ואווירה נעימה
לא פשוט למצוא מקום טוב וזול לאכול בו במרכז ת"א. בגולדות, תמורת 25 שקלים בלבד, המונה אוכל כריך נקניק משובח ומשביע, שותה גזוז ותורם לחיילים
כשמנות הבשר רחוקות מלהיות הצד החזק של מסעדת בשרים, נוצר פיאסקו. ארוחה מהגרועות שאכל זה שנים רבות, הביאה לקריסת הציפיות שהיו לאבי אפרתי מקרנבירה בליטל איטלי
אינספור גלידריות בוטיק יש ברחבי הארץ. בשיא הקיץ הגיע הזמן להצביע ולהכריע, איזו גלידה היא הטובה והמשובחת מכולן?
במאפייה הכי לא צפויה באופקים, מאתר המונה מאפה מפתיע ובועט, שנראה כמו פוקאצ'ה מקופלת מבחוץ וטומן בתוכו שכבות מענגות של סנדביץ' טוניסאי, תמורת 12 שקלים בלבד
תפריטי המסעדות נראים יותר ויותר כמו אותו מבחן שנוסח אחיד של התשובות שלו מתגלגל בכל הכיתה, או במקרה שלנו, עולם המסעדנות. אספנו עבורכם 8 מנות שאנחנו פשוט לא יכולים לראות יותר
כמי שנהנה מהאוכל בז'אז'ו בביקור הקודם, הצטער אבי אפרתי לגלות הפעם סטנדרט נמוך משמעותית, נטול ברק וחדות. ביחד עם המחירים שעלו הפכה חוויית האכילה למתסכלת משהו
האתיופי הראשון שסיים משפטים באוניברסיטת ת"א הוא גם ממקימיה של מסעדת חבש המצליחה. עו"ד עמנואל מלסה הדנה מקרב לבבות ונלחם על זכויות הקהילה, לא רק דרך האוכל