17 שעות על הרגליים
מי שלא מתחרמן מנתח אנטרקוט משויש ולא חושב שלוקוס בשרני הוא אירוטיקה בהתגלמותה, כנראה שלא יוכל להיות שף. עומר מילר, השף של 'פודארט' חושף את כל האמת
מי שלא מתחרמן מנתח אנטרקוט משויש ולא חושב שלוקוס בשרני הוא אירוטיקה בהתגלמותה, כנראה שלא יוכל להיות שף. עומר מילר, השף של 'פודארט' חושף את כל האמת
עמר זרניצקי, רשמתם? וואלה! אוכל מסמנת אותו כשף קונדיטור שיעשה פה מהומות במתוקים. בינתיים הוא בגמר של תחרות קונדיטורים עולמית ויוקרתית וביומיום במסעדת 'ברקרולה'
הוא ישפוך פה הכל ולא יחסוך מכם את הצעקות והקללות במטבח ואת הקושי לנהל חיים נורמלים. עומר מילר השף של 'פודארט' בטור אישי וחושפני שלא ישאיר אתכם אדישים, כי להיות שף זה עבודת פרך
טכניקות התפתחו, מוצרים התגלו ככשרים והדתיים רוצים לאכול טוב. וואלה! אוכל לא יכולה להתעלם מהטרנד הכשר שתופס תאוצה בעולם ובארץ ומבררת לאן נושבת הרוח
עדשים, פטריות, אגוזים וקינואה - המבורגר צמחוני אפשר לעשות כמעט מכל דבר. הסוד הוא לסחוט היטב את החומרים ולבחור בדבק טוב שיאחד אותם. איפה אוכלים כזה בחוץ ואיך מכינים בבית
תעשו פאוזה ותראו איך יוזמות קטנות סביב בישול, שפים, שוקולד ויין יכולות לעזור ולשמח אנשים עם מוגבלויות או ילדים חולים. בחייאת, שבת היום, תנו ללב לדבר