בלי להכין ריזוטו: כדורי ארנצ'יני זהובים שכל אחד יכול
אבי ביטון מבקר במסעדת סילו בחולון ומכין בהשראתה מנת ארנצ'יני מופלאה, עם קיצור דרך משגע - אין צורך להכין ריזוטו, אפשר להסתפק באורז לבן
אבי ביטון מבקר במסעדת סילו בחולון ומכין בהשראתה מנת ארנצ'יני מופלאה, עם קיצור דרך משגע - אין צורך להכין ריזוטו, אפשר להסתפק באורז לבן
רגע לפני החזרה לשגרה, השף שחף שבתאי ממסעדת ניטן תאי משאיר לנו טעם של חופשה בתאילנד עם מתכון לחזה עוף בציפוי לימוני פריך ומשוגע וסלט מטריף ברוטב מיסו ועלי גפן
הזמן שמבלים עם הילדים בחופש הגדול הוא הזדמנות לחשוף אותם לטעמים חדשים - מנה אסיאתית של עוף, ירקות ואורז מרשת ג'פניקה
השבוע נודד גיא רובננקו מהפופ-אפ האסיאתי מקונג, לאיזור בורמה וצפון תאילנד ומבשל גרסה ביתית מקוצרת למנת קארי אטריות חיטה
כמה שסלט קיסר נראה פשוט, ככה הוא טעים. רק צריך להקפיד על שני כללים חשובים, לבבות חסה טריים ולהשקיע ברוטב. השף שגב משה מגלה את המתכון שלו
תבשיל הסליאנקה הוא אחד האהובים ביותר במטבח הגרוזיני העשיר בבשר, אבל דווקא התוספת הסודית שלא כולם מכירים, היא זאת שמוסיפה לו עומק ומרקם נוספים
אין הרבה מסעדות רוסיות אותנטיות, אבל מסעדת יורש בבת ים היא בהחלט אחת מהמצטיינות שבהן. אבי ביטון מפרגן למסעדה ומכין בהשראתה מנה ראשונה וקלילה עם תפוחי אדמה
למעט פיצה ופסטה, המטבח האיטלקי העניק לנו את אחת מהמנות הכי טעימות ביקום, הריזוטו. איתי ביטון ממסעדת פאפאס מוסיף לו עניין עם כרישה, תרד ודג, והופך אותו לארוחה שלמה
סמוך לשוק רמלה מסתתרת אחת מהמסעדות ההודיות האותנטיות ביותר בארץ שמומלץ להכיר. אבי ביטון מפרגן למסעדת מהרג'ה ומכין בהשראתה נגיסי ברוקולי מטריפים
מזג האוויר והחופש הגדול הם תירוץ מצוין לארוז את הארוחה ולצאת לאכול על שפת הים, בבריכה או לרבוץ בפארק. אז מה לוקחים? טוב ששאלתם, כי יש לנו 5 מתכונים לפיקניק המושלם