ארוחה משפחתית: מרק דלעת בניחוח הודי
לכבוד מזג האוויר החורפי מכין השף יוסי שטרית מרק דלעת עם חומוס וכוסברה, שייחמם לכם את היום וימלא את הבית בניחוחות קארי
לכבוד מזג האוויר החורפי מכין השף יוסי שטרית מרק דלעת עם חומוס וכוסברה, שייחמם לכם את היום וימלא את הבית בניחוחות קארי
החזאים מבטיחים שהחורף יחזור בימים הקרובים. בדיוק לשם כך מכינה לכם אורלי פלאי-ברונשטיין תבשיל מג'דרה מהיר ומחמם לעצלנים, שמוכן בתוך פחות מחצי שעה
אחד השילובים הקלאסיים בעולם הקונדיטוריה הוא שוקולד עם אגוזים. ברי סייג, שף קונדיטור ראשי "טאטי לחם", מעניק שני מתכונים לעוגות שוקולד-אגוזים, שבאות
ט"ו בשבט הגיע - הזדמנות מצוינת לתת כבוד לתנובת העצים. השף יוסי שטרית מציג מתכון מבית אמא, של פירות יבשים ממולאים בבשר
אין אכזבה גדולה יותר מנגיסה ברוגלך תעשייתיים. אין אושר גדול ממפגש עם רוגלך איכותיים מבצק שמרים פריך וחמאתי. רוסלה יונה מקונדיטוריית ביסקוטי חושפת את התורה כולה
פירות ההדר הם מהסימנים הבולטים של החורף. ארז קומרובסקי מנצל את העונה ומכין לכם עוגת קקאו עם ניחוח תפוזי של פרדסים רטובים
במאפים, בפשטידות ואפילו בקינוחים - בטטה היא פקעת שימושית להפליא. אורלי פלאי-ברונשטיין מנצלת את העונה הקרה, ומכינה גראטן בטטה שנאפה בתוך עצמו
הסוודרים הגדולים של החורף מאפשרים לנו לנגוס בחטאים מתוקים בלי חשבון. והשבוע: עוגת הפאדג' של רביבה וסיליה מרמת השרון, וסוד הבראוניז של מאפיית מרגוזה ביפו
מזג האוויר הסוער משאיר אותנו בבית - הזדמנות מצוינת להתנסות באפיית לחם. ארז קומרובסקי מכין לחם זיתים עם קרום עבה וניחוח מושלם לימות הגשם
אחרי שגילה את הסודות הקטנים לאפיית לחמי בריאות, חושף הקונדיטור אסף לוי, מאסף ארטיזן בייקרי, מתכונים לסוגים שונים של לחם מרחבי העולם
לכבוד השנה החדשה מכין השף יוסי שטרית סלט צבעוני, מהיר וטעים. ההבטחה לדיאטה בשנה החדשה מעולם לא היתה כייפית יותר