חשיפה לצפון: מאפה פיסלדייר חורפי
השבוע מארח ארז קומרובסקי בגינה שלו במתת את רונן לביא ממאפיית הנחתום בבני יהודה. האורח מכין מאפה פיסלדייר מדרום צרפת עם אנשובי ובצל, שאידיאלי ליום גשום
השבוע מארח ארז קומרובסקי בגינה שלו במתת את רונן לביא ממאפיית הנחתום בבני יהודה. האורח מכין מאפה פיסלדייר מדרום צרפת עם אנשובי ובצל, שאידיאלי ליום גשום
אורלי פלאי מכינה לביבות ברוקולי שאי אפשר להפסיק לזלול עם מרכיבים שתמיד יש בבית ומשלבת טריק שיקסום לילדים
עוגת תפוזים עסיסית, חורפית, וכל כך טעימה שלא שמים לב שאין בה אפילו קמח
ארז קומרובסקי מארח בכל שבוע אופה מהצפון בגינתו המופלאה שבגליל המערבי ויחד הם יוצרים מאפה על בסיס חומרי גלם טריים מהגינה. ראשון מתארח דוד אמזל מלחם טנא, שמכין פיצה דלעת ובצלים
לאורלי פלאי יש טריק להבאת הגשם, היא מכינה סיר גולאש ומזג האוויר כבר מסתדר בהתאם. יחד איתו מתקבצים אורחים שבאים בעקבות ריח הבצלים וקוביות הבשר שנמסות בפה
מלית הסוכר החום והקינמון יוצרת קרמל במהלך האפיה, וכשתולשים מהעוגה שושנה ריחנית מתגלית לה תחתית מתוקה ועסיסית. בטור אפייה ראשון של רות אופק, מהבלוג שמח במטבח, היא חושפת אחת מהעוגות הקלות והמנצחות שלה
הקסם של הודו נכנס למטבח עם ארוחת טאלי שמכינים מחומרי גלם שיש בכל מזווה- זוג ידיים אחד מכין תבשיל דאל בעוד הזוג השני קולה על המחבת צ'פאטי. מגישים עם אורז ויוגורט ומרגישים לרגע בארץ רחוקה
צולים את הפרגית במחבת פסים מתבלים היטב בתבלינים צבעוניים וכבר יש לכם ארוחה זריזה. מה נשאר? להכניס אותה לתוך פיתה חמימה עם ירקות ולהגיש כארוחה מפנקת
כל מאפייה אמריקאית שמכבדת את עצמה תמיד תציע בלוברי מאפינס. ליאור משיח מכינה סטוקים של מאפינס אוכמניות שהם בול מה שצריך ביום סתיו סגריר