אוכל עולמי: ארוחת צהריים של שבת
המקבילה הבריטית לארוחת שישי בערב, היא ארוחת יום ראשון בצהריים. שתיים מהמנות המסורתיות והאהובות על האנגלים הן רוסטביף עם שלל תוספות ופאי בשר מפתיע
המקבילה הבריטית לארוחת שישי בערב, היא ארוחת יום ראשון בצהריים. שתיים מהמנות המסורתיות והאהובות על האנגלים הן רוסטביף עם שלל תוספות ופאי בשר מפתיע
לא חייבים שמרים בשביל לחם אורלי פלאי ברונשטיין מתקתקת לחם מהיר וצהבהב, שיוצא מהתנור אחרי 20 דקות עם טוויסט של פיקנטיות מקסיקנית
מדור האוכל העולמי מבקר בממלכה המאוחדת. בטור הראשון מגישה השפית טליה פבזנר מתכון לארוחת בוקר אנגלית ובה מנקניקיות דשנות, שעועית, פטריות וביצים
דמיינו סיר מהביל עם שכבות של ירקות אפויים ופתיתים מרופד בתפוחי אדמה שחומים ופריכים - אורלי פלאי ברונשטיין מגישה תבשיל מקלובה בלי בשר
שובו של הגשם הוא תירוץ מצוין לסבב של קינוחים בסגנון שבדיה הקרירה. אייל גרש מקנח בכדורי שוקולד, כדורי שלג צחורים ומאפה מרציפן
לחג האהבה מכינה נעמה נויהאוז, קונדיטורית ומומחית לבצק סוכר, עוגה מצופה בקרם ובבצק סוכר תכלת מעוטרת בקשת וענן, פרפרים ולבבות
הקציצות הללו צמחוניות, מהירות וטעימות גם כשהן קרות. אורלי פלאי ברונשטיין מלמדת להכין את קציצות הכרובית הנפלאות של סבתא מריקה
אמנם גשם אין אבל לילות החורף הקרירים הם תרוץ מספק להכנת ארוחה עם מנות עיקריות שבדיות שעושות חם בלב: אייל גרש מכין קציצות עם תבשיל כרוב ביין ושומר ברוטב תפוזים
כשהילדים רעבים ואין זמן לבשל, מרכיבים סנדביץ' בשר טחון עסיסי בתוך לחמניה. אורלי פלאי מלמדת להכין תוך דקות את הסלופי ג'ו כריך שהוא קלאסיקה אמריקאית