תפוחי אדמה מושלמים במעטה פיקנטי ופריך
יש שלל דרכים להכין תפוחי אדמה, אבל כשמוצאים את המתכון המושלם, זה שלא דורש הרבה עבודה וגם מוציא מהם את המקסימום כולל פריכות בלתי נגמרת, אנחנו יודעם שיש לנו מתכון מנצח
יש שלל דרכים להכין תפוחי אדמה, אבל כשמוצאים את המתכון המושלם, זה שלא דורש הרבה עבודה וגם מוציא מהם את המקסימום כולל פריכות בלתי נגמרת, אנחנו יודעם שיש לנו מתכון מנצח
בצק פיסטוק פריך ועדין במילוי קרם פנקוטה עשיר וירקרק שאפשר לצלול לתוכו. נעמה נויהאוז מעלה הילוך עם עוגה מושקעת שאפשר גם להפוך לשני קינוחים נפרדים -בכל מקרה היא שווה כל ביס
השבוע נעמה לומדת לשחרר שליטה במטבח, ומצרפת אליה למטבח את בתה. יחד הן מכינות עוגת פאדג' נפלאה, נימוחה ונמסה בפה, שכל ילד יכול להכין. הבונוס: היא גם ללא גלוטן
סמוקות לחיים ומלאות חיים הן חוזרות לשווקים, ואורלי פלאי- ברונשטיין מחליטה למלא אותן במילוי לבנוני ריחני של כוסמין, נענע ובהארט ומוסיפה גם רוטב יוגורט חמצמץ
במקום סנדוויץ' לעבודה או לבית הספר, מכינה אורלי פלאי-ברונשטיין לחמניות שמנמנות ורכות שמחביאות בתוכן הפתעה קטנה ומושחתת שתפתח לנו את הבוקר עם חיוך רחב על הפנים
כן חג שלנו, לא חג שלנו, לנעמה נויהאוז זה לא משנה. היא אוהבת לאהוב, ולמזלנו היא גם הכי אוהבת לאפות. לכבוד הוולנטיינס הקרב וסתם כדי לחגוג את האהבה היא מכינה עוגות אישיות משכבות של מרנג קקאו וביניהן קרם שמנמן וענוג של מסקרפונה ופטל אדום
אורלי פלאי-בורנשטיין מציידת אותנו במנה נפלאה של פילאף גריסי פנינה ופטריות שיכולה לשמש גם כתוספת וגם כמנה עיקרית, אבל הכי חשוב- אפשר להכין מראש ולקחת לעבודה
לכבוד יום שישי מחממת לנו נעמה נויהאוז את הלב עם עוגת פרג בחושה ורכה משובצת בשוקולד צ'יפס, בדיוק כמו שאבא שלה הכי אהב
מי שלא נשבה עדיין בקסמיו של הפאת'ה, זה הזמן למרק המיוחד הזה, המשלב בין עדינותו של היוגרט החמצמץ לגרגרי החומוס הרכים. מתבלים בנענע, שום וסומק ומגישים עם קרעי פיתה קריספית
איך מכינים עוגה בלי קמח, בלי חמאה, בלי מיקסר ורק בשעה אחת? אורלי פלאי-ברונשטיין מוכיחה שכאשר החיים מציבים אתגרים, אפשר להכין מהם עוגת מרציפן עשירה ונפלאה