ממזריות: פחזניות ללא גלוטן
זה שפסח בפתח לא אומר שצריך לוותר על תענוגות החיים - ליאור משיח נזכרת בתקופה הצרפתית שלה ומכינה פחזניות ממזריות ללא גלוטן
זה שפסח בפתח לא אומר שצריך לוותר על תענוגות החיים - ליאור משיח נזכרת בתקופה הצרפתית שלה ומכינה פחזניות ממזריות ללא גלוטן
כמה זמן צריך לבשל אותו (מסתבר שהרבה), איך אפשר לקצר את הזמנים ומה אפשר להכין ממנו? 10 עובדות שבטח לא ידעתם על פול יבש
אורלי פלאי-ברונשטיין מנצלת את העובדה שהזעתר נמצא כעת בשיאו ומשלבת אותו בלחמניות אווריריות עם גבינות שגם הילדים משתגעים עליהן
ליאור משיח נזכרת בגעגוע בזיכרונות ילדות מלונדון ומכינה עוגיות חמאה מושלמות, בהשראת עוגיות הווקר'ס שליוו את שעת התה המסורתית
איפה מאחסנים עדשים, מה מכינים אתן, והאם צריך להשרות? 10 דברים שלא ידעתם על אחד מהמזונות היפים והמופלאים ביותר - עדשים מנומרות
יש מנות שתמיד מצליחות ואין מי שלא אוהב אותן - בדיוק כמו קדירת העוף הזאת, שכל ירק שיש לכם במקרר יישמח להיכנס אליה ולספוג אליו את טעמיו של העוף
רק לפני שלושה ימים חגגנו את יום הפאי הבינלאומי. ליאור משיח מעניקה לכם את המאפה בגרסה ממזרית במיוחד ואופה פאי מלוח עם תרד בסגנון אוסטרליה
לא רק שזה יותר בריא להכין פסטרמה בבית, זה גם מאפשר לכם לשלוט על המרקם שלה ולא, זאת ממש לא משימה בלתי אפשרית. אורלי פלאי מגלה כמה זה פשוט ומעניקה טיפים למרקם צמיגי או בשרני ואפילו לטעם מעושן
רולדת השמרים הסטנדרטית קיבלה שדרוג רציני בטור השבועי של ליאור משיח. ביקורה ביפן הותיר את חותמו על העוגה שקיבלה תוספת מפתיעה של שומשום שחור
ארז קומרובסקי ממשיך לטפל בפוביית השמרים שלכם, והשבוע מארח את עז תלם להכנת פוקאצ'ה מפוארת שבה השמרים כבר כלולים. ויש גם טאץ' שהופך את המאפה לחגיגי
שוקולד במשלוח מנות הוא תמיד חגיגה. אורלי פלאי מכינה כדורי שוקולד פרווה שיגרמו אושר לכל ילד ומורכבים מביסקוויטים, טחינה והרבה שוקולד
מזג האוויר החורפי חוזר לרגע, ומזכיר לליאור משיח את עונת הסתיו בניו יורק. מרוב געגועים היא מכינה בייגל דלורית חתיכי ברוח התפוח הגדול, כזה שמגישים עם גבינת שמנת וטורפים