פרנץ' טוסט בסגנון קרפ סוזט
המתכון השני בטור הבראנץ' המושלם של הבשלן אלון בר הוא פרנץ' טוסט א-לה קרפ סוזט: מוגש עם רוטב קרמל הדרים מושלם וכף גדושה של שמנת חמוצה
המתכון השני בטור הבראנץ' המושלם של הבשלן אלון בר הוא פרנץ' טוסט א-לה קרפ סוזט: מוגש עם רוטב קרמל הדרים מושלם וכף גדושה של שמנת חמוצה
בשנים האחרונות הבשלנים הביתיים מעלים את הרף, ומשפרים את יכולות הבישול שלהם באמצעות טכניקות חדשות. על כן, לא מפתיע שהסו-ויד הבייתי מאיים להיות הטרנד של 2016. מה זה בכלל ואיך מבשלים בזה? השף אוראל קמחי ממסעדת פופינה התנדב להסביר
דג האינטיאס אידיאלי להכנת דגים נאים. בפרק האחרון של מדריך הדגים, מעלה השף יורם ניצן את הרף ומלמד את סודות הכנת הסביצ'ה עם אינטיאס בקרמל צ'ילי, אגוזי לוז ופרוסות דקיקות של פטריות פריכות. ומי שכבר מתגעגע יוכל לשוב ולטעום מנפלאותיו של ניצן בקרוב מאוד
הדבש הוא הממתיק הטבעי והבריא של הטבע, ולכבוד שיא הפריחה של הטבע אספנו את הדבוראי שי ספקטור לשיחה על דבש ואת השפים מוטי טיטמן ואור מיכאלי למתכונים מפתיעים
לימון בלי חרצנים, תפוז דם עשיר בליקופן וכרובית שנראית כמו חייזר: ישראל היא אחת המעצמות המובילות בפיתוח והשבחה של פירות וירקות, ובתוכנית אולפן מיוחדת קיבלנו הצצה למאחורי הקלעים של התעשייה הזו
השווקים מלאים עכשיו בארטישוקים גדולים, יפים וטריים. לכבוד "חג הארטישוק" מסביר נועם יעקובא, מומחה לגידול ארטישוק, איך מקלפים ומה מבשלים
לא כולם מכירים את הבר ים, אבל בשרו העדין וטעמו הפראי הוא תענוג אמיתי לאוהבי הדגים. השף יורם ניצן מצפה אותו בעשבי תיבול ארומטים ואופה עם פרוסות דקיקות של לימונים ועגבניות -בלי יותר מידי מאמץ מתקבלת מנה חגיגית עם טעמים משכרים