7 טיפים משני חיים לאפייה
הדרך הקלה לשמור על הסוכר החום רך ולא גושי, איך לחמם את החמאה הקרה בקלות וביעילות וגם מה עושים עם קליפת ביצה סוררת שנפלה לתערובת. כל הטיפים שגרמו לנו לתהות - איך לא חשבנו על זה קודם?
הדרך הקלה לשמור על הסוכר החום רך ולא גושי, איך לחמם את החמאה הקרה בקלות וביעילות וגם מה עושים עם קליפת ביצה סוררת שנפלה לתערובת. כל הטיפים שגרמו לנו לתהות - איך לא חשבנו על זה קודם?
אי אפשר להתחמק יותר מהחום של הקיץ. כל שנותר לנו זה ליהנות מגלידה טובה, אבל איזו גלידה לבחור? בואו נעשה לכם קצת סדר