פותחים שבוע: המסעדה של שגב נפתחת מחדש
שגב פותח מחדש את המסעדה בהרצליה אחרי השריפה ולחם בשר פותחת בעיר סניף כשר נוסף, אוסמה דלאל משיק להרצה את המסעדה המדוברת שלו בת"א, ובמסעדת השקד מתחדשים בערבי גריל דגים. כל מה שטעים השבוע
שגב פותח מחדש את המסעדה בהרצליה אחרי השריפה ולחם בשר פותחת בעיר סניף כשר נוסף, אוסמה דלאל משיק להרצה את המסעדה המדוברת שלו בת"א, ובמסעדת השקד מתחדשים בערבי גריל דגים. כל מה שטעים השבוע
שני מקומות שיציתו את הדמיון של חובבי אוכל רחוב נפתחו השבוע בת"א. ביצים שלי - מזללת סנדביצ'ים על טהרת הביצים וברייק טיים שמתמחה בפרעצלים מתוקים ומלוחים
קבוצת מחניודה לא מפסיקה לבעוט, גם בגזרה המקומית וגם בגזרה העולמית. לצד מסעדת הברברי החדשה והמצליחה בלונדון מספר אסף גרניט גם על בר היין החדש שנפתח בירושלים
מחנה יהודה מתחדש בווק מרקט, מזללה שמגישה אך ורק מוקפצים. המקום החדש הוא חלק ממתחם כולל של דוכנים אסיאתים בשוק הירושלמי שיפתחו בחודשים הקרובים ויציעו דים סאם, סושי ועוד
מסעדה כשרה חדשה בנהריה מגשימה לנו חלום ומתמקדת אך ורק באנטריקוט. כשבתפריט רק מנה אחת, ההחלטה הכי קשה שתצטרכו לקבל כאן היא לגבי מידת העשייה של הבשר
לאחר שעזב את מגדלנה ליד הכנרת מגיע השף חמודי עוקלה ממשחקי השף לחיפה ופותח את מסעדה איטליאנו. בתפריט: מטבח פתוח, פיצות ונוף משגע לים
מסעדה מרוקאית חדשה, סניף נוסף לבנדיקט, פסטיבל המבורגרים בדיקסי, חגיגת קובה במבשרת ועוד שלל אירועי אוכל מפתים. איפה כדאי לכם לאכול השבוע?
מהפיכה באשדוד: במקום להוציא הון בכל יציאה מהבית עם הילדים, תוכלו לקנות קינוחים צבעוניים ב-5 שקלים בלבד, כמו גלידות, פרוזן יוגורט, קרפים ואפילו וופל בלגי. תכירו את הקופיקס של הקינוחים
באיחור אופנתי, חברת היינץ מגלה לנו איך להוציא את הקטשופ התקוע בבקבוק הזכוכית שלה - והפתרון מתברר היה לנו כל הזמן הזה מול העיניים. ידעתם את זה?
לאחר שסגרו את מסעדת אדיסון ברעננה החליטו בעליה לפתוח במקומה את טבולה ראסה - מסעדת שף שכונתית המגישה תפריט ים תיכוני עם מטעמים מהטאבון ומנות לחלוקה במרכז השולחן
סנונית נוספת בטרנד המסעדות בבתי מלון נחתה בתל אביב - תכירו את קלאש, המסעדה החדשה של השף חיים טיבי, שמתגאה בקולאז' של צבעים וטעמים
חצי שנה אחרי פתיחתה של יהלומה בנמל, השפיות יהלומה לוי ועינב ברמן מכות שנית עם ביסטרו נח החדש בצפון תל אביב, על חורבותיה של מסעדת רוקח 73. הקונספט: אוכל מקומי בתמחור שפוי
הדרישות התובעניות של הלקוח הישראלי הביאו לפתיחתה של פאזל, רשת סנדביצ'ים חדשה ויצירתית שמזמינה את הלקוח להיות השף ולהנדס את הכריך המושלם
שיתוף הפעולה שכל כך חיכינו לו יוצא לאור השבוע: מאפיית לחמים וגלידריית בוזה חוברים יחד למיזם המתוק של הקיץ והשנה בכלל), וגם: חגיגת שקשוקה בכל הארץ, שיט קולינרי עם זוכה משחקי השף ותפריט טעימות חדש לפופינה
פותחים שבוע עם הרבה אירועים קולינריים: המסעדות בארץ נערכות לשידור גמר יורו 2016, מסעדת שף כשרה חדשה נפתחה בתל אביב, למקס ברנר יש תפריט מתוקים חדש ובירושלים ניתן להנות מבראנץ' חדש בימי שישי בבוקר
למסעדה החדשה סנטה רוזה בצפון תל אביב יש בשורות מסקרנות: תשכחו ממה שחשבתם על המטבח האמריקאי השמן והמוגזם, והכירו את המטבח הקליפורני הרענן והשמח שמתבסס על מטבחי המהגרים באזור
לאחר שהודיעה על סגירתה בשל הפגיעה הכלכלית הקשה שהביאו איתן עבודות הרכבת הקלה בתל אביב, המסעדה המפורסמת מי ומי הודיעה על פתיחתה המחודשת על ידי עובדי המקום הותיקים
ביייקרי חדש מבית ניטן תאי, תחת הקונדיטורית המוכשרת סאני דרעי, נפתח ברחוב הארבעה והוא מגשים את כל החלומות הכי פרועים שלנו - ממקופלות צבעוניות ועד מאפה של בננה רוטי
המסעדות מציינות את יום העצמאות האמריקאי בחגיגות בשרים מושחתות, רולדין פותחת את מרכז המבקרים לילדים והמון תפריטי קיץ חדשים. פותחים את השבוע הראשון של יולי, וכבר נהיה פה לוהט