הקפה של גיא אריאלי
השחקן והדוגמן, גיא אריאלי, הוסיף לרזומה שלו גם בית קפה בבעלותו, אבל שומר על איפוק בכל מה שקשור לשתיית קפה. בספל שלו תמצאו רק אספרסו וקפה שחור
השחקן והדוגמן, גיא אריאלי, הוסיף לרזומה שלו גם בית קפה בבעלותו, אבל שומר על איפוק בכל מה שקשור לשתיית קפה. בספל שלו תמצאו רק אספרסו וקפה שחור
מנצ'יז לעת ליל, קוקטיילים לפנות בוקר ותפריטים מוזלים למי שלא יכול להפסיק להסתובב ברחובות בלילה הלבן של תל אביב
אבי אפרתי אוכל עיסקית במול ים היוקרתית בתל אביב ומבין שזהו אחד הדברים הכי מסעירים שאפשר לעשות בתל אביב בצהרי היום
המדור העיראקי השבועי עושה פאוזה לסלטים הקרים ומכין קובה חמוסטה חמצמצה ומלאה מנגולד, קישואים וסלרי
ביגוד מטיילים שמיוצר מפולי קפה, בקטריית תה שהופכת לאופנת עילית ושמלה ייחודית שתפורה מתיונים. כיצד יוצרים ביגוד אופנתי ממשקאות חמים?
אבי אפרתי לוגם שלושה יינות לבנים חביבים ואדום אחד משכנע שיתאימו לליווי פיקניקים וארוחות קלות בקיץ
כדי להכין מנה כמו במסעדה אבל לא להתעסק איתה יותר מדי, מלמד אתכם השף אסף גרניט להכין צלעות טלה עם עדשים בשני מרקמים
לכל אחד יש את האופציה המועדפת עליו לנשנש על החוף: אחד משקיע ועושה על האש, אחר בוחר בסנדביץ' ויש את אלו שמתסתפקים בארטיק. מה אתם מעדיפים? הצביעו
גם מי שנרתע מהכנת דגים בבית לא חושש מסלמון. רות אוליבר נותנת 10 דרכים להכנת הדג הכי ידידותי בשטח
מותג הגלידה דלת הקלוריות, סקיני קאו, מגיע לישראל ומאיים להפוך את המותניים שלנו לצרים יותר ולשמור על טעם גלידה מוצלח
המונה טועם קבב בפיתה במסעדה פרסית קטנה בתל אביב ונותן שיעור קצר אודות בשר והמלחתו במסעדות בארץ
רק לפני שנתיים התחיל השחיין, איתן אורבך, לשתות קפה של בוקר. עכשיו הוא מתרגל לשתות אותו בחברת רווקות הראליטי "הדור הבא", הקהל באולפן והצופים בבית
במקום פסטו רגיל שעשוי מבזילקום ושום, אורלי פלאי-ברונשטיין מכינה פסטו מקומי מטרגון ומשדכת אותו לפסטה תוך רבע שעה
לאה ודררו, המבשלת האגדית של בית משפחת רבין מגיעה להכין שני מתכונים צמחוניים שלאה ויצחק רבין אהבו במיוחד, ומספרת סיפורים מהשולחן
אם חם מדי לעמוד ולבשל, השף נועם דקרס מציע מתכון כשר לסלט עוף קר ומרענן שעושה שימוש בשאריות העוף שלכם
ארבעה תפריטי קיץ חדשים חושפים את פינוקי הקיץ: הכל סביב יוגורט, פירות וירקות רעננים. האירועים הקולינריים הכי שווים השבוע
אם מאסתם בסלט קצוץ עם מלפפון ועגבניה, השף עומר עילואן ממסעדת חג' כחיל ביפו, מכין שלושה סלטים שונים ומרעננים
עדי רגב מתעד תופעת טבע בדמות כלב שמבקום לרוץ להביא את הכדור, ממהר לעשות משלוחים, וזוכה ב-100 שקלים למימוש ברשת Elite coffee
כשאתם מאוד רוצים אוכל יפני אבל אין לכם חשק להשקיע, הכינו צ'יראשי סושי - סלט סושי מעורבב במילוי האהוב עליכם
מנות סטייק הטרטר משתלטות על המדינה ובכל מקום שלא תלכו, תמצאו אותו. קווים לדמותו של הסטייק השנוי ביותר במחלוקת
בסגנון רטרו, מעוטר בפרחים רומנטים או במראה שחור משחור - עשרה קומקומים חשמליים בעיצובים שיעשו לכם חום. וואלה! קפה מוציאה אתכם לשופינג
בגלידריית טיטה התל אביבית פינטזו על גלידה שתאתגר את חוש הטעם הקיצי ופיתחו קינוח מקורי - גלידת בטטה. המלצה אחת בשבוע צובעת את הלשון בכתום
במדור חדש יגוללו כאן בשלנים את מתכוני העדה כמו שבישלו להם הסבתות. הפעם - מנות עיקריות מהמטבח ההונגרי
שמועות גורסות כי יונתן רושפלד הועזב מעמדתו כשף הראשי של שלוש מסעדותיו. האם מדובר בפיטורין, או שמא הפכה התקשורת זבוב לפיל?
אבי אפרתי מגיע למזללה, המסעדה החדשה של מאיר אדוני בתל אביבי, ואומר בבטחון רב: זה הולך להיות מקום מצוין
אבי אפרתי לוגם חמישה יינות חדשים - שלושה אדומים, רוזה ולבן - מיקבי עמק האלה ומוצא כמה מהיינות הטובים ביותר בשוק
בצורת מטוס מנייר, עשוי כולו מספרים או מכוסה במפת תחרה שאף פעם לא תוכלו להסיר - שולחנות קפה מעוצבים מאתגרים גם את כוס ההפוך. וואלה! קפה מוציאה אתכם לשופינג
המדור העיראקי משתמש בעגבניות העסיסיות שנמצאות בשוק ומוציא מהתנור סלונה טעימה בניחוח כמון וקארי
השף אסף גרניט משרה ומבשל שעועית בשני צבעים, משדך אותה לאספרגוס ופירורי לחם מתובלים ומתכונן לארוחת קיץ משפחתית
השף שי כספי מלמד אתכם שלב אחרי שלב איך להוציא מהמטבח הביתי שניצל מושלם כמו זה של קפה נואר המפורסם
המונה טועם בורקס מהעגלה של יצחק העומדת כבר 15 שנה בפינה בשכונת התקווה. הכירו את הבורקס עם טעם של פעם
שיפוץ רחוב אבן גבירול בתל אביב, ומתחם הבימה, הביא גם את מסעדת גוצ'ה לשנות את פניה ולהפוך לדיינר אמריקאי
שאול בן אדרת מכין שלושה מתכוני חציל בצורות הכנה שונות: קלוי על האש, מאודה עם טרטר סלמון או טחון למרק
נועם סולד מגיעה לדיז'ון כדי לגלות מרבדי חרדל צהובים וגרגרים חריפים שנולדו כדי להיות צמודים לנקניקיה
במקום לטבול פלפל בקוטג' (כי יש חרם), מכין השף נועם דקרס מתכון כשר וקל למרק פלפל עם מלון ומלפפון. מפתיע כמה שזה טעים
זו העונה בה הלימונים זולים ומלאי מיץ. אורלי פלאי-ברונשטיין מנצלת אותם ומכינה לימונים כבושים בין לילה
תפריטי קיץ צצים מכל עבר, ולצידם מבצעים כמו ארוחת בוקר חינם לילדי יום הולדת בבויה. כל האירועים הקולינריים ששווים ציון השבוע
השף עומר עילואן ממסעדת חג' כחיל ביפו מבשל עם לוביה, ריג'לה ובמיה ונותן טיפים לשמירתה בייבוש או הקפאה כדי שתחזיק גם בחורף
המאפה האמריקאי המתוק והמסוכר עושה עליה לישראל - בעוד כחודש יפתח סניף ראשון של סינבון בכיכר רבין בתל אביב
במדור חדש, תכין בכל שבוע אולגה יסובסקי מנה בריאה ופשוטה שיכולה להכנס לתפריט השבועי שלכם בקלות. הפעם - מרק יוגורט רוסי קר
במזג אויר סתווי, ספי כהן מתעד את שאריות הקצף בכוס הקפה ואת הים התל אביבי שמאחוריה וזוכה ב-100 שקלים למימוש ברשת Elite coffee
אריזה אישית להכנה זריזה של קפה קר, משקה קפאין איכותי ארוז בקופסת פח וחמש חליטות תה רעננות שמקפידות על משטר דיאטטי. משקאות הקיץ כבר כאן
לא עוד אוכל שמנוני או שיפודייה. כבישי ישראל בשנת 2011 מציעים לכם המבורגריה חדשה של לימוזין, קפה ג'ו או פאפאגאיו
לא משנה כמה קפה או סוכר אתם שופכים לספל, מבחר כפיות מעוצבות יעשו לכם חשק להוסיף עוד אחת בהריון. וואלה! קפה מוציאה אתכם לשופינג
במדור חדש יגוללו כאן בשלנים את מתכוני העדה כמו שבישלו להם הסבתות. הפעם - מנות ראשונות מהמטבח ההונגרי
רשת בוטיק סנטרל מקימה סניף תל אביבי חדש, הפעם עבור המכורים לקפה. המלצה אחת בשבוע על מכונות הקפה והתערובות הייחודיות שילהיבו את צרכני הקפאין
שני סניפים חדשים למסעדות מוכרות ומסעדה נוספת ששידרגה את עצמה מפאב למסעדה של ממש - המסעדות החדשות שכדאי להכיר
אם אתם טיפוסים השותים תה קר איכותי בקיץ, זה המוצר בשבילכם - פילטרים חד פעמיים ליצירת חליטת תה. ישי אביאור שתה והתרגש
כדורגלן העבר, אייל ברקוביץ', יודע שכדאי להוריד מינונים, אבל ממשיך לשמור על אנרגיה של מגרשי כדורגל. עבורו שלוש כפיות סוכר בכל כוס זה המינימום הנדרש