בוחרים את איש השנה ומסעדת השנה
פתיחות מסקרנות, סגירות מתוקשרות, הצלחות מעבר לים, קמפיינים, תוכניות טלוויזיה: עם סיום שנה סוערת במיוחד, זה הזמן להחליט מיהו איש השנה בקולינריה ומהי המסעדה החדשה הטובה ביותר?
פתיחות מסקרנות, סגירות מתוקשרות, הצלחות מעבר לים, קמפיינים, תוכניות טלוויזיה: עם סיום שנה סוערת במיוחד, זה הזמן להחליט מיהו איש השנה בקולינריה ומהי המסעדה החדשה הטובה ביותר?
שנים לפני שהטרנד הטבעוני תפס תאוצה, פעלה מסעדה קטנה בגאנה של קהילת הכושים העבריים. סיפורו של מקום שמבקש לגמול את המקומיים מג'אנק ומבקש לחולל שינוי בעזרת תזונה טבעונית וחקלאות אורגנית
לצד השווקים המודרניים שנפתחים כדוגמת שרונה מרקט ושוק צפון, גם השווקים הוותיקים כמו מחנה יהודה ולוינסקי עוברים שינויים. במסגרת פאנל שנערך בנושא, שאלנו את בעלי העסקים בשוק - האם האותנטיות הולכת לאיבוד?
אם להעלים עין מהשירות המבולגן, כמקום לנשנוש לא מחייב מארץ סיאם, זאת בהחלט אופציה נחמדת. אבי אפרתי מבקר ב"התאילנדית בסמטת סיני" בת"א
בשר קציצות עגל וטלה טחונות שנצלות על הפלנצ'ה עם צנוברים, עגבניות ופטרוזיליה. המונה משתגע מסלופי ג'ו ישראלי שמזכיר לחמעג'ון המוגש בלחמניה
לכבוד החורף קיבלנו הצצה לפס הייצור הכי חם בחורף - במפעל שמייצר את הפינוק האולטימטיבי, קרמבו. בדקנו למה בעצם אין קרמבו בקיץ ואיך שולחים קרמבו לישראלים שמתגעגעים בחו"ל
אנחנו רגילים להתלונן על השליחים שהם מאחרים, שהאוכל מגיע קר, ושבלבלו בין המנות שלנו. מסתבר שבין טיפים באגורות, לקוחות מעורטלים, ואפילו בתי זונות, גם לשליחים שבצד השני יש לא מעט מה לומר
כל עוד מסעדת באיירן תתרחק ממנות כמו שטרודל ורטבי דמי גלאס מפונפנים ותתמקד במה שהיא יודעת צפויה לכם חוויה מהנה. אבי אפרתי נהנה משניצל, נקניקיות ובירה במעוז האוכל הגרמני בתל אביב
לשחיתות משביעה ב-17 ש"ח, זולל המונה פחמימה בתוך פחמימה, בתוך פחמימה. בוריקה רותחת במילוי ביצה ותפוח אדמה שמסתתרת בתוך פיתה
החיבה העזה של הישראלים לתאילנד מתבטאת בשפע של מסעדות תאילנדיות איכותיות. קבלו את רשימת 9 התאילנדיות שאתם חייבים להכיר מחיפה עד אשדוד ואת המסעדה החדשה שבדרך שמבטיחה להציב רף חדש בארץ למטבח האהוב זה
אחרי שבועות של ציפייה נפתחת השבוע נפתחת מסעדת אדורה אחרי מתיחת פנים מהותית, חמושה בשם והנהגה חדשים: הצצה למטבח של השף הצעיר אלי שטיין, שיבשל מנות שף מרחבי העולם באדורה ביסטרו
האווירה כיפית הבשר לא רע והוא בהחלט יבוא לפה שוב. אבל למרות חיסול כל הבשר שהוגש לו במזללת M25 בשוק הכרמל בת"א, אבי אפרתי מקווה בביקור הבא לקצת יותר
בכוך קטן בשוק מחנה יהודה מאתר המונה את פאר המטבח העיראקי: מרק קובה חמוסטה אורגינל, שמשכיח ממנו לרגע את הקור הירושלמי והמצב הבטחוני
לברוח מהגשם ולהשמין בנחת: כשמזג האויר מתקדר והטמפרטורות יורדות, הרעב מתעורר. אי לכך אספנו עבורכם את 8 המסעדות שהכי כיף להתחמם בהן בחורף
הפרויקט המדובר ראונד טייבלז יצא לדרך. הצצה לאירוח של מסעדה איטלקית מרומא במסעדת לומינה של מאיר אדוני
אם לא תחפשו קולינריה גדולה במסעדת מגזינו החדשה של האחים ירזין בת"א, תגלו מקום בילוי מוצלח וסימפטי שמספק את הסחורה עם הרבה סקס אפיל
יש הרבה סיבות טובות לבקר בירושלים, אבל אף אחת מהן לא עולה על הביס המושלם שמוגש בבורקס מוסא. המונה נותן ביס במילוי תרד וביצה שנמס בפה
בראנצ'ים בעיר הגדולה ובצפון הרחוק, מאפה צרפתי עם פיסטוק שוקולד, מסעדת שף יצירתית וטייק אוויי טעים בלי בשר - המקומות שאהבנו בחודש האחרון