ארכיון בישולים - נובמבר 2014
חורף איטלקי: מתכוני פסטה שווים
עונת הגשמים נותנת את האות להוציא את התותחים הכבדים: השף לירן גרודה ממסעדת בקפיקו מבשל 3 מתכוני פסטה ברטבים עשירים
ירום הודו: חג ההודיה בסגנון ישראלי
חג ההודיה נחגג מחר בארצות הברית ושם במרכז השולחן את בשר תרנגול ההודו. אורי מרמורשטיין מפונדק דה לוקס מגיש לכם שלוש הצעות הגשה נוטפות עסיסיות
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
פותחים שולחן ישראלי: מסבחה מושלמת
תענוג לאכול את המנה הזאת בכל שעה ביום אבי ביטון מנגב מסבחה בשר טלה עם גרגירי חומוס וטחינה. אל תשכחו לצרף לחגיגה פיתה טריה
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
ארוחה משפחתית: קציצות עוף אקזוטיות
מאיה דרין מטגנת לכל המשפחה קציצות עוף, נהדרות עם ג'ינג'ר וקארי. הבונוס - טוויסט שמתפצח בפה קראסט קוסקוס
הסדנה: אתגר הבשר
מדור הסדנאות ביקר בסדנת בשר פליאוליתית של השף עמיר אילן, שמיועדת לכל קרניבור שלא יכול לעמוד בפני נתחים משובחים ועסיסיים
ארוחת עשר: סנדביצ'ים מושלמים בקלי קלות
יום הסנדביץ' הבינלאומי שחל היום הוא תירוץ מצוין למלא בין שתי פרוסות לחם עולם ומלואו ולטרוף. סיון שטרנבך מהקפיטרי במתחם שרונה מעניקה מתכונים