ארכיון בישולים - נובמבר 2014
חורף איטלקי: מתכוני פסטה שווים
עונת הגשמים נותנת את האות להוציא את התותחים הכבדים: השף לירן גרודה ממסעדת בקפיקו מבשל 3 מתכוני פסטה ברטבים עשירים
ירום הודו: חג ההודיה בסגנון ישראלי
חג ההודיה נחגג מחר בארצות הברית ושם במרכז השולחן את בשר תרנגול ההודו. אורי מרמורשטיין מפונדק דה לוקס מגיש לכם שלוש הצעות הגשה נוטפות עסיסיות
פותחים שולחן ישראלי: מסבחה מושלמת
תענוג לאכול את המנה הזאת בכל שעה ביום אבי ביטון מנגב מסבחה בשר טלה עם גרגירי חומוס וטחינה. אל תשכחו לצרף לחגיגה פיתה טריה
ארוחה משפחתית: קציצות עוף אקזוטיות
מאיה דרין מטגנת לכל המשפחה קציצות עוף, נהדרות עם ג'ינג'ר וקארי. הבונוס - טוויסט שמתפצח בפה קראסט קוסקוס
הסדנה: אתגר הבשר
מדור הסדנאות ביקר בסדנת בשר פליאוליתית של השף עמיר אילן, שמיועדת לכל קרניבור שלא יכול לעמוד בפני נתחים משובחים ועסיסיים
ארוחת עשר: סנדביצ'ים מושלמים בקלי קלות
יום הסנדביץ' הבינלאומי שחל היום הוא תירוץ מצוין למלא בין שתי פרוסות לחם עולם ומלואו ולטרוף. סיון שטרנבך מהקפיטרי במתחם שרונה מעניקה מתכונים