מצעד הסלטים לשולחן החג של שבועות
חג השבועות הוא קודם כל חג הביכורים ולצד שלל הגבינות והמאפים שממלאים את השולחן, חייבים לפחות שני סלטים צבעוניים וקלילים שיוסיפו לו צבע ורעננות. רגע לפני שהשולחן מתמלא קבלו את המתכונים לסלטים שיקפיצו לכם את הארוחה
חג השבועות הוא קודם כל חג הביכורים ולצד שלל הגבינות והמאפים שממלאים את השולחן, חייבים לפחות שני סלטים צבעוניים וקלילים שיוסיפו לו צבע ורעננות. רגע לפני שהשולחן מתמלא קבלו את המתכונים לסלטים שיקפיצו לכם את הארוחה
החג הסתיים והמקרר עדיין מלא גבינות? רות אוליבר מציעה ארוחת גבינות עשירה עם מתכונים חובקי עולם: שושני שמרים במילוי קממבר וירקות קלויים, פירות קיץ מקורמלים עם גבינה כחולה ואגוזי מלך ופשטידה חגיגית עם גבינת עיזים ותרד
בעוד רוב עוגות הגבינה הטבעוניות מכילות כמויות עצומות של שומן, העוגה הזאת לא רק טעימה, אלא גם בעלת ערך תזונתי עשיר. קבלו מתכון עם הדבר הכי קרוב לדבר האמיתי
התירוץ המושלם להרחבת השכלת הגבינות שלכם הגיע - שבועות בפתח, זמן להעשיר את פלטת הגבינות הבסיסית בכמה יציאות מיוחדות
הכנת עלי גפן ממולאים היא משימה שרבים מתרחקים ממנה, אבל עם הדרכה נכונה ייצא לכם מעדן שהאורחים לא יישארו אדישים אליו. קבלו מתכון מנצח, באדיבות עדי אברהם מעמוד הפייסבוק "טעמים"
לא חייבים לאהוב גבינות כדי ליהנות משבועות שהשם השני שהענקנו לו הוא חג המאפים. נכנסנו למטבח של אמא וחזרנו עם כל הסודות לבורקס ושבלולים ביתיים ומושלמים
המטבח הגרוזיני מפורסם במבחר בצקים מרטיט. ננה שרייר ממסעדת ננוצ'קה הטבעונית, מעניקה מתכון משמח לחצ'פורי מנגולד שיככב בשבועות, לרגל פסטיבל אוכל וספרות שמתקיים בירושלים
גם אתם נבהלים מכל הקלוריות הנלוות לחג השבועות? השף אוהד קורי מקפה לואיז מגיש כנאפה בגרסה טעימה ושפויה
הסלמון, הדג שאנחנו הישראלים הכי אוהבים, נוטה לפעמים להתייבש יתר על המידה בגלל טיפול לא נכון. מאסטר הסושי יאמה סאן ממסעדת אממה היפנית ברחוב הברזל בתל אביב עם טריק יפני למנת סלמון עסיסית במיוחד
אין זמן טוב יותר מהקיץ בשביל להתענג על מנה של פיש אנד צ'יפס. שירה עזרא קיסוס, מחליפה את הבלילה הקלאסית בטאץ' הודי של ג'ינג'ר, שום, צ'ילי ותבלינים ועוטפת הכל בקמח חומוס
אם אתם מחפשים רעיון למנה מקורית, קלה להכנה וטעימה בטירוף לאכילה ליד המדורה של ל"ג בעומר, יש לנו תשובה עבורכם, והיא מפתיעה
המתכון הבא יוכיח לכם שבאמת אין מה לפחד מדגים. חמישה מרכיבים, עשר דקות, ויש לכם מנת דג קלילה שמתאימה למזג האוויר הנוכחי ולכל אירוח
הדוסה ההודית היא בסיס מעולה לאינספור ארוחות שונות ומשונות בכל שעות היום. שירה עזרא קיסוס מגלה את הסודות לפנקייק ללא גלוטן של ההודים
אחת מהמנות המפורסמות ביותר במטבח המרוקאי היא הטנזייה, שבה לצד הבקר והתבלינים מתבשלים שפע של פירות יבשים ואגוזים. אלה מעניקים לה מתיקות ועושר טעמים, והופכים אותה לחגיגית ובלתי נשכחת
כזה עוד לא ראיתם: אחרי המון בשרים על האש, כל מה שבא לכם זה קינוח פירותי ומרענן - אבל ההגשה חשובה לא פחות. שיפודי פירות צבעוניים על מנגל בצורת אבטיח - קינוח שיגנוב את ההצגה