איך לבשל? סלמון צלוי בצ'ילי ודבש
אין הרבה מנות שתוכלו להשקיע כל כך מעט בהכנתן ולהשוויץ איתן כל כך הרבה. אורלי פלאי-ברונשטיין מכינה סלמון צלוי בצ'ילי ודבש בקלי קלות ובמהירות
אין הרבה מנות שתוכלו להשקיע כל כך מעט בהכנתן ולהשוויץ איתן כל כך הרבה. אורלי פלאי-ברונשטיין מכינה סלמון צלוי בצ'ילי ודבש בקלי קלות ובמהירות
מערבבים שלושה קמחים, מוסיפים שמרים, מים צימוקים ורוזמרין. מהבצק הנעים מלפפים ברגים. זה הכל. ארז קומרובסקי אופה לחם נהדר שמתחנן לגבינה טובה
המיצים הניגרים מהשזיפים העסיסיים, מתבלים את העוגה (וגם צובעים אותה) והופכים אותה מקינוח פשוט לעוגת קיץ אצילית וססגונית
החריפות של הלחם הזה מגיעה מהפלפל החריף אבל גם מגבינת הכבשים בעלת הטעם העוקץ. ארז קומרובסקי אופה לחם גבינות כבשים משובח
את הנזיד הזה מכינים מאורז עגול, מאש, לוביה והמון כוסברה. מוסיפים לו גבינה ואשל לפני ההגשה וזה מה שהופך אותו למעדן אמיתי. אורלי פלאי ורויטל חן מכינות אוש ג'ירוטי מהמם
לחם כרובית נשמע מוזר? ממש לא. ארז קומרובסקי עוטף כרובית אפויה בבצק עם המון דברים טובים, ומכניס לתנור בתוך סיר. על התוצאה שופכים טחינה וזוללים בשתי דקות
בקיץ, המצרכים האלה מסתובבים ברחבי המטבח, ומחכים שתכינו מהם כבר משהו טעים. אורלי פלאי מתקתקת בזריזות סלט כוכב שמתאים לכל ארוחה
השוק מלא בפירות עסיסיים ומתוקים, ונעמה נויהוז אופה מהם טארטלט פרח פריך במילוי פירות קיץ עם פירורי בצק, שמשתדכים מצוין עם גלידת וניל
הפרי העסיסי הזה רק מבקש תכינו ממנו עוגות. אורלי פלאי וצחי בוקששתר אופים פאי אגסים מבושלים ביין אדום ובציפוי שוקולדי מגרה