פסטורליה קולינרית: ללמוד בישול באחד המקומות היפים בעולם
לימודים על שפת אגם פסטורלית והתנסות בהכנת ארוחות גורמה - הצצה לאחד מבתי הספר הבינלאומיים הנחשבים לבישול, שמהווים מקפצה למסעדות הטובות בעולם
לימודים על שפת אגם פסטורלית והתנסות בהכנת ארוחות גורמה - הצצה לאחד מבתי הספר הבינלאומיים הנחשבים לבישול, שמהווים מקפצה למסעדות הטובות בעולם
החזרה לשגרה אחרי ארוחות החג והנסיעות לחו"ל לא חייבת להיות מבאסת. אפשר לשחזר את החוויות האקזוטיות עם ארפה מקסיקנית במקום סנדביץ' ועוגת טרס לצ'ס לקינוח. מתכונים של השף איתמר דוידוב מתוך הספר מקסיקו אהובתי
רוצים להרים ארוחה מפוארת באמת לסוכות, כזאת שתסחט מחמאות מהאושפיזין? לבשלנית אהובה אלפרון יש כמה טיפים שיעזרו לכם להפוך את ארוחת החג להפקת השנה
במקום לצלול מהתענית של יום כיפור עמוק לתוך ארוחות החג, מומלץ למנף את הימים שאחרי הצום לארוחה בריאה ומאוזנת: דייסת קקאו עם פירות וקערת שייק - מתכונים מתוך ספרה החדש של שי לי ליפא, 100% טבעי