הסדנה: איטליה פוגשת את מזכרת בתיה
לא מעט סדנאות בארץ מוקדשות לבישול האיטלקי, אחד המטבחים האהובים עלינו. קפצנו להתנסות בסדנה מעשית של פסטה באמצע מזכרת בתיה, אותה מעבירה ענבר בודנר אשר חזרה לארץ לאחר שנים במטבח הדרום איטלקי
לא מעט סדנאות בארץ מוקדשות לבישול האיטלקי, אחד המטבחים האהובים עלינו. קפצנו להתנסות בסדנה מעשית של פסטה באמצע מזכרת בתיה, אותה מעבירה ענבר בודנר אשר חזרה לארץ לאחר שנים במטבח הדרום איטלקי
במקום ללכלך את כל המטבח והבגדים, מסתבר שיש כמה שיטות פשוטות ויעילות במיוחד לקילוף ופריסה של מוצרי מזון. ריכזנו ברשימה אחת את כל הטריקים שיעשו לכם חיים הרבה יותר קלים
סרדינים טריים קל להשיג במהלך כל השנה, ולא תאמינו עד כמה פשוט וקל לכבוש אותם לבד בבית - בנוגע לטעם אין בכלל מה להשוות. השף יורם ניצן מסביר שלב אחרי שלב, איך בוחרים, איך כובשים וגם מכין סלסת ירקות חרוכים שמגישים עם הסרדינים לצד לחם ומתענגים
השף יורם ניצן בהפקת דגים מיוחדת לוואלה! אוכל: תשכחו מדגים מיובאים, מפות לבנות ושמפניה. ניצן לוקח אותנו אל מוכר הדגים הקבוע שלו, מלמד איך לבחור דג טרי ולאיזו מנה, מארח אותנו במטבחו הביתי ומכין בכל שבוע דג אחר שכל אחד יכול להכין בקלות בבית
משפחת המלוכה של החורף הישראלי: הכרוב, על כל זניו, עלול להיתפש כירק משעמם ואפילו סתמי, אבל השף עומר אבישר ממסעדת קלארו יגרום לכם להתרגש ממנו עם מתכונים שעושים למשפחה הזו הרבה מאוד כבוד
זוכרים את סרנדה מהעונה הרביעית של מאסטר שף? הלכנו ללמוד ממנה על המטבח ההודי בסדנה מיוחדת שהיא מעבירה בבית הספר לבישול דן גורמה וגם הוצאנו ממנה מתכון לצ'יקן מסאלה ארומטי במיוחד