פותחים את הפסטה: דפי לזניה עם ראגו בשר
השף יוסי שטרית מהמסעדות קיטשן מרקט ואונזה מגיש מתכון חגיגי ללזניה עם טוויסט: דפי פסטה פתוחים ועליהם ראגו בשר עסיסי בציפוי רוטב בשמל
השף יוסי שטרית מהמסעדות קיטשן מרקט ואונזה מגיש מתכון חגיגי ללזניה עם טוויסט: דפי פסטה פתוחים ועליהם ראגו בשר עסיסי בציפוי רוטב בשמל
השניצל יוצא יבש מדי? מתלבטים כמה שמן לשים? לא יודעים מה עדיף לציפוי פריך - פנקו או פירורי לחם? מאמן המטבח עונה על שאלות הגולשים וחושף את הטריקים לשניצל מושלם
רוצים להפטר משאריות משלוח המנות ולתרום לנקיון פסח? מירב שיינר תופסת שתי ציפורים במכה ומכינה קינוח טרייפל שכבות חגיגי שמנצל את המיטב מהמתוקים שנותרו מיותמים במזווה
מה ההבדל בין פיצה רומאית לנאפוליטנית? למה האיטלקים שמים מעט תוספות? ואיך נולדה הפיצה מרגריטה? מאסטר הפיצה האיטלקי אלסנדרו לו סטוקו, מרביץ בישראלים את תורת הבצק
מדף מוצרי הקוקוס בסופר עשוי לבלבל את הבשלן המתחיל. מאמן המטבח עושה סדר פעם אחת ולתמיד על ההבדלים שבין חלב, קרם ונוזל מי הקוקוס
בטעימה השנתית של וואלה! אוכל זכו אוזני ההמן המושלמות של ביסקוטי במקום הראשון. כך תכינו אותן בבית, שלב אחרי שלב
איך מונעים מהמלית להיות נוזלית? איך מייצרים בצק פריך ושומרים עליו כזה לאורך זמן? מה טכניקת הקיפול הכי מומלצת? עז תלם מעניק את כל הסודות לאוזן המן ביתית
שמתם לב שאחרי עוגת פרג עסיסית או אוזן המן במילוי פרג, אתם מרגישים רגועים ואופטימיים יותר? מעבר לחמאה ולסוכר, זרעי הפרג התמימים יכולים לבצע מה שמעט מאוד שזרעים אחרים יודעים לעשות
זאת העוגה של הילדות, וכנראה אחת העוגות הכי קלות בעולם. עז תלם עונה לשאלות הגולשים והפעם מסביר את הסוד לעוגת ביסקוויטים נהדרת