מאמן המטבח: הדרך הכי טובה להוציא את השומן מהמרק
האם חייבים להסיר את הקצף בשעולה בתבשילים ובמרקם, ומה הדרך הכי טובה להוציא את כל השומן ממרק העוף?
האם חייבים להסיר את הקצף בשעולה בתבשילים ובמרקם, ומה הדרך הכי טובה להוציא את כל השומן ממרק העוף?
הכנה מראש תמיד מבורכת כשמתכוננים לארוחות חג גדולות. מסתבר, שלא רק פשטידות וקישים אלא גם חלק מהסלטים משתבחים עם הזמן
קשה עד בלתי אפשרי להכריע איזו עוגה טעימה יותר - עוגת גבינה אפויה או קרה עם פירורים, אך העוגה הבאה מהווה טיעון מוחץ לטובת מחנה עוגות הגבינה הלא-אפויות
טיול ביוון גרם לגולש יותם לנסות ולשחזר את הצזיקי לקראת חג השבועות. מאמן המטבח מסביר מה צריך לעשות כדי להגיע למרקם הקרמי המושלם של היוגורט מהאי השכן
לאפייה איכותית באמת, שווה להיפטר מתמצית הווניל ולעבור למקל וניל אמיתי. אז איך מחלצים את גרגירי הווניל כמו מקצוענים?
פשטידות מאפשרות ערבוב של ירקות, גבינות וביצים, שנאפים לכדי מנה משביעה בכלום עבודה. הבעיה מתחילה כשהיא יוצאת מיימית מדי. מאמן המטבח מסביר איך פותרים את הבעיה