בין גידי גוב לענת עצמון
אם הביסטרו מצליח, למה שלא לפתוח לידו אח צמוד ובלייני? כך נפתח לו הבר לובי 99 בתל אביב
אם הביסטרו מצליח, למה שלא לפתוח לידו אח צמוד ובלייני? כך נפתח לו הבר לובי 99 בתל אביב
נראה שהטרנד החדש הוא שאת ההמבורגר אוכלים בביסים קטנים. כך נראה מהמזללה החדשה בתל אביב
השף ניצן רז כבר לא מגלגל רק סושי אלא גם לש בצק. בקרוב הוא עומד לפתוח מסעדה איטלקית חדשה בתל אביב
בחורף הזה תאכלו נקניקיה לצד הבירה שלכם. שטרן 1, בר ובו 80 סוגי בירות ונקניקיות בוטיק יפתח השבוע בתל אביב
אם חשבתם שכבר פתחו הכל בתל אביב, עוד לא שמעתם על בסטת הסושי החדשה שהוקמה בשוק הכרמל
שקדי המרק הפכו לגלים, הקפה עשוי מבלוטים ונראה שהוופלים הולכים להשתלט עלינו החורף. כל מה שחדש על המדף
הסושיאל קלאב, בר שהוא גם מסעדה שנפתח בשדרות רוטשילד בתל אביב מביא לכם את הגרוב שכל כך חיכיתם לו
אחרי שתאכלו סופגניות ותטגנו בבית לביבות, אולי כדאי לכם לגוון. כל האופציות לבילויים קולינריים בחנוכה ברחבי הארץ
תערוכת צילומים חדשה מראה לנו את הפן השונה באוכל. מסתבר שעוגה היא לא סתם עוגה
לא קלאסיקה עם ריבה בשקל וחצי אלא פינוקים וחידושים מכל הכיוונים. הכירו את כל הסופגניות לשנת 2009
האחד לא סובל קונדיטוריה והשני נושם אותה. ניר צוק פותח פטיסרי חדש (ביפו כמובן) עם הקונדיטור לירן גרודה
המסעדן שוקי גולדשטיין סוגר את מסעדת פאפאגאיו הוותיקה ומביא במקומה את הבשורה בדמות עשרות ברזי בירה
רחוב ירמיהו בתל אביב התחדש לאחרונה בשתי מסעדות חדשות. האחת של פליט ריאליטי והשניה של שועל סושי וותיק