חדש בראשל"צ: מסעדת ZAZU
במקומה של טאפאיה, שנסגרה באחרונה, נפתח באזור התעשייה הישן מקום ים תיכוני חדש. "רצינו ליצור מסעדה, שאנשים יוכלו לבוא אליה בכל הזדמנות", אומרים הבעלים
במקומה של טאפאיה, שנסגרה באחרונה, נפתח באזור התעשייה הישן מקום ים תיכוני חדש. "רצינו ליצור מסעדה, שאנשים יוכלו לבוא אליה בכל הזדמנות", אומרים הבעלים
ברשת בלאק חוגגים את יום העצמאות האמריקאי עם המבורגר גדול במיוחד, ביאסו תל אביב חונכים קבלת שבת חדשה, ובמסעדת שולחן מגישים מנות עם וויסקי. כל המטעמים של השבוע
3 שנים אחרי בלבד אחרי שנפתחה, הודיעה המסעדה של השף יונתן רושפלד וקבוצת עדיס לייף סטייל על הפסקת פעילותה. ביום ראשון הקרוב, בשעה 5, ינעל המקום את דלתותיו
איך יידעו תיירים באילו מסעדות לאכול בארץ? איזו מסעדה ניצבת בראש המקומות המומלצים עבורם? ולמה אתרי האינטרנט מדרגים פלאפליות ומסעדות עילית באותה קטגוריה?
השף דוחול ספאדי פותח בחוף קוקוהאט, ליד חמי טבריה הצעירה, שלוחה של דיאנא מנצרת. הקבב והצלעות בהחלט יככבו בתפריט. פירות הים וערבוב בין בשר וחלב - לא
השף אורי לוי סבור שארוחות הפופ אפ, הפופולאריות מאוד בלונדון וניו יורק, טרם מיצו עצמן בארץ. עכשיו הוא מריץ כאלה במיקומים סודיים, עם תפריט חשאי ומספר משתתפים מוגבל
תפריטי קיץ חדשים במסעדות אל נור ואל סולטן הצפוניות, בראנץ' שבת בתרנגול הכחול,תפריט בריאות בקפה לואיז ומסעדת ARIA מארחת את מסעדת מחניודה. איפה נאכל השבוע
עודד אורן, מי שהיה השף של טורקיז יותר מ-7 שנים, חי כבר שנתיים בלונדון ופותח עכשיו מסעדת פופ אפ בברודווי מרקט. המקום יפעל בסופי שבוע בלבד, ולאורך כל הקיץ. אורן: "זה פורמט נטול סכנות, ויש סביבו הרבה כיף, עשייה ומקום ליצירתיות"
7 ארוחות פרידה מהחלל המיתולוגי של כתית, חגיגות 65 למסעדת סנדר ופסטיבל תירס בקפה אירופה. כל הדברים הטעימים שנאכל השבוע
פירות אקזוטיים, משמשים אדומים, פלפלים חריפים שמותאמים לחיך הישראלי. כל הזנים החדשים של ירקות ופירות בתערוכת אגרומשוב
בעליה של מסעדת סיציליאנו מתכוונים להתרחב בשנים הקרובות לרשת בת 30 סניפים, בכל רחבי הארץ. הרעיון הבסיסי: הכלאה בין מסעדה למזון מהיר. "הלכנו על מוצר ברמה גבוהה"
רפורמה בשוק המאפים: יצרנים כשרים יחויבו לאפות בורקס חלבי בצורת משולש, ופרווה בצורה ריבועית. הרבנות: אי הבהירות מה יש בתוך המאפה עלולה להוביל לדבר עבירה
על חורבות מסעדת וול דאן הוותיקה, שנסגרה לפני כחודשיים, יוקם ביסטרו, שישלב גם מעדנייה. בדשא הסמוך אפשר יהיה לקיים פיקניק עם גבינות, יינות, סלטים ולחם שנאפה במקום
פסטיבל אוכלים כשר במסעדות ברחבי הארץ, הכנה וטעימה של מאכלי חלל בפיינקוק וארוחת טעימות על בסיס שמן זית בירושלים. כל המקומות לאכול בשבוע הקרוב
גזרת הקולינריה הצפונית מתחממת לקראת הקיץ, עם מספר מסעדות חדשות: סניף של אל באבור בעכו, שלוחה של בשרל'ה בחוצות כרמיאל, ובר-מסעדה לקבוצת סינטה בר בחיפה
במסעדת קמפנלו יארחו ארוחה מהספרים, יונתן רושפלד חונך תפריט חדש בהרברט סמואל בת"א, ובמינאטו שבהרצליה משיקים מארזי פיקניק יפניים. האירועים הטעימים של השבוע