זאת העונה: מאפה מוצרלה מלוח עם ירוקים
בהרבה מקומות ברחבי הארץ, חרדל בר, חוביזות ותרד בר מכסים בעונה זו את האדמה הלחה. בשידוך עם בצל מטוגן וגבינת מוצרלה הוא הופך למילוי מלוח מושלם בתוך מאפה שמרים
בהרבה מקומות ברחבי הארץ, חרדל בר, חוביזות ותרד בר מכסים בעונה זו את האדמה הלחה. בשידוך עם בצל מטוגן וגבינת מוצרלה הוא הופך למילוי מלוח מושלם בתוך מאפה שמרים
מזג האוויר שבחוץ מזמין לצאת החוצה, לטייל ולנשום את האוויר הנקי של יום חורף שטוף שמש. עכשיו רק אורזים ארוחה קלילה ומוצאים מיקום טוב לפרוס בו את המחצלת
ביף בורגיניון לא חייב להיות תבשיל שלוקח שעות. עינב ברמן ממסעדת איטלקי מקומי מגישה תבשיל ירקות שורש, פטריות והמון חמאה, ומשאירה את הבשר בחוץ
בשיתוף שמן עץ הזית, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
אם מתחשק לכם תבשיל עם רוטב שמנגבים עם פרוסת חלה או לחם אחיד, לאבי ביטון יש את הפתרון - קדירת דגים שמכינים בתוך חצי שעה
זו שיאה של עונת הארטישוקים, הקוץ הכי טעים בצלחת וחוץ מממולאים, יש עוד הרבה מנות נפלאות שאפשר להכין מהם. עומר אבישר ממסעדת קלארו מסביר לכם איך לקלף ארטישוק בקלות ומה מכינים מכאן
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
לארוחה מזינה של אמצע השבוע מכינה אורלי פלאי מנה צמחונית של בצלים ממולאים באורז אדום המשתכשכים ברוטב חמוץ מתוק. ויש גם אופציה בשרית
לבבות שוקולד, רולדה עם קצפת ותותים או משקה שוקולד עם ברנדי - 5 קינוחים מתוקים וזריזים למי שנזכר להשקיע ברגע האחרון לרגל יום האהבה שחל היום
אוהבים עלי גפן אבל מתנזרים מפחמימות? לשפית עינב ברמן יש את המנה המושלמת בשבילכם - תבשיל בשר עם רוטב עגבניות עטוף בעלי גפן
בחורף עלים ירוקים ובשרניים במיוחד ממלאים את השווקים וגם את הגינות והשדות. תרד, עלי חוביזה או מנגולד הם תוספת מלאה טעם וצבע למרק הבשר הנפלא הזה
הדרמנו עד ליישוב הבדואי לקייה שבאיזור באר שבע כדי ללמוד על סודות הבישול הבדואי וחילצנו מתכונים למקלובה עוף עם שפע של ירקות, תבשיל אורז סורי מיוחד, ותערובת תבלינים סודית
באגט פריך ממולא בהפתעות - השף גיא רובננקו ממסעדת מקונג עושה סדר בסנדביץ' האסיאתי הכי מפורסם. כך תכינו את הבאן מי, פאר המטבח הווייטנאמי
אם אתם מחפשים אחרי קינוח שהוא גם ריפוי בעיסוק וגם יצוק שימחה לשבוע החדש, כדורי הזהב הללו הם התשובה. כך תכינו כופתאות גולאב ג'מון הודיות של רונית יצחק ממסעדת מא-פאו
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
לסוף השבוע הקרוב מכין אבי ביטון תבשיל טורקי זריז עם חצילים, עגבניות ופלפלים שמשתדכים לעוף. רק אל תשכחו את החלה הטרייה בצד