זכרונות מאיטליה: ארוחה חלבית מושלמת
השף ניר ויימן ממסעדת מל ומישל בת"א עוזר לכם לתכנן ארוחת שבועות מפילה עם פתיח של מטבל מוצרלה, לזניה פתוחה, דג בתנור וקינוח של פודינג אורז מתוק עם דובדבנים
השף ניר ויימן ממסעדת מל ומישל בת"א עוזר לכם לתכנן ארוחת שבועות מפילה עם פתיח של מטבל מוצרלה, לזניה פתוחה, דג בתנור וקינוח של פודינג אורז מתוק עם דובדבנים
כשמשקיעים בקישים מנצחים ופשטידות מנקרות עיניים, כדאי שגם פינת הסלטים תיישר קו. השף קובי בכר ממסעדות מלון ממילא בירושלים מציע 3 אפשרויות לסלטי גורמה עם גבינות
אלרגיה ללקטוז או טבעונות לא סותרים חגיגת שבועות כהלכתה במטבח שלכם. השפית עינת מזור מכינה קינוחי "גבינה" טעימים וקלים לאירוח בלי טיפת חלב
למעט עוגות הגבינה, שולחן החג של שבועות הוא חגיגה של מאפים עדתיים. הבשלנית אסנת משה מחממת את הסאג' ומכינה קאדה - כיסוני בצק תפוחים ממולאים בגבינה או אגוזים
למי שהצליח להדחיק חווית ילדות עגומה הכרוכה בתרד ממתין מעדן של ממש בדמותו של התרד הטורקי. השף יהונתן בורוביץ' מקפה 48 מקפיץ אותו עם חמאה וריקוטה ומחבר אותו לסלט חם עם טוויסט בלקני
שואפים ליותר מבלינצ'ס וקישים בשבועות ולא רוצים לעבוד קשה מדי? יוגב ירוס מליטל איטלי מסביר איך מכינים ניוקי תפוחי אדמה עדינים בטעם אגוזי בשילוב גבינות
הקונדיטורית הכי מתוקה שיש, קרין גורן, חוגגת היום יום הולדת 40. לכבוד המאורע החלטנו לפרגן לכם את המתכון שלה לעוגת יום הולדת, מתוך הספר "אפיה זה משחק ילדים"
אם אתם מחובבי הברוקולי, אתם חייבים להכיר את הדבר הבא שיבוט יפני של התפרחת הירוקה ואספרגוס. יהונתן בורוביץ' מקפה 48 מלהטט עם ברוקומיני
פריכה, מתוקה ובוהקת מטריות - יונתן בורוביץ', שף מסעדת קפה 48, מקדיש את הטור הראשון לאפונת השלג האביבית ומעניק מתכונים שקל להכין
בלי קפה, סוכרים ופחמימות, אין הרבה הנאות קולינריות בניקוי רעלים. רוני קדר מנסה להוציא את המיטב מהמצב ומכינה שני מתכוני אורז רעננים: אורז חמוץ עם מנגולד ואורז ירוק
לכבוד צאת ספרו החדש "מהשוק אל המטבח" קבלו שלושה מתכונים לארוחה אביבית מבית מדרשו של שגב משה: סלט פתיתים, צלעות טלה ועם מייפל צ'ורוס ברוטב שוקולד
איך מקפיאים פירות בצורה הנכונה? מאמן המטבח פותח את העונה החמה עם כל הטיפים שצריך לדעת כדי לשלב פירות במאפים ועוגות במשך כל השנה
יניב גור אריה, שף בקייטרינג נחלאות ומילואימניק מסור, מפיח חיים במנת הקרב הצה"לית ולפתע טונה, אננס משומר וקבנוס הופכים במטה קסם מאוכל צבאי תפל לגורמה משודרג. על האש תחת אש
במקום להגיש בשר למנה ראשונה, עיקרית וקינוח צחי בוקששתר מרשת בלאק מציע לכם שלל מתכונים לירקות על הגריל, שיכולים לשמש כפתיחים לא מכבידים או לפאר מנגל צמחוני למהדרין
יום העצמאות הוא חגם של הבשרים, הסלטים והרטבים: קטשופ, מיונז, והכוכב החדש, רוטב סרירצ'ה, כולם ישפכו בהמוניהם בחגיגות ה'על האש'. הזדמנות מצוינת להכיר אותם מקרוב
בשר טוב לא צריך הרבה כדי לגנוב את ההצגה במנגל. השפים עמוס שיאון, בועז פלד ויוסף זוזו חנא מעניקים רעיונות ל-3 שיפודים עסיסיים ומתובלים
בשר בקר על האש יכול להיות עסק די יקר. השף עופר בן אור ממסעדת באיירן בת"א מציע לעשות מנגל עם בשר הודו שמשודרג על ידי מרינדות מושקעות