להיט קיצי: תבשיל עדשים זריז עם סלט מרענן
לארוחת קיץ זריזה ומזינה מכין השף ענר הרקוב ממסעדת מונאר תבשיל עדשים כתומות מתובל באורגנו טרי ולצדו סלט פלפלים קלויים וזיתים
לארוחת קיץ זריזה ומזינה מכין השף ענר הרקוב ממסעדת מונאר תבשיל עדשים כתומות מתובל באורגנו טרי ולצדו סלט פלפלים קלויים וזיתים
אבי ביטון מבקר אצל פול במסעדת אספניה באשדוד, שם מכינים השניים מנת סרדינים מחותנים, ממולאים בעשבי תיבול, נוסח ספרד
צחי ארנבייב בן ה-17 הגשים חלום של בשלנים ופודיז רבים, כשמנה שלו נכנסה לתפריט של מסעדות מחניודה ויודלה בירושלים, וכל זה עוד לפני שסיים את התיכון. מתכון לסמוסה בוכרית מדהימה שקשה לעמוד בפניה
בחום הקייצי הארוחה האולטימטיבית כוללת עראייס עסיסי וסלט טאבולה מרענן. יוסף זוזו חנא ממסעדת מגדלנה מסביר כיצד עושים את זה נכון
עונת המשמשים ממש עכשיו התחילה ואנחנו לא מבזבזים רגע, אספנו עבורכם את ארבעת מתכוני המשמשים הכי טובים שלנו: מארטיק משמש טבעי ועד סלט פתיתים קיצי וכיפי
אבי ביטון מבקר בבר המסעדה עלמא באשדוד, מוקסם מהוייב וסוחט מהשף את המתכון הסודי לפסטה במילוי תרד וריקוטה ברוטב כרישה וערמונים עם קרם סלק. בא בול בזמן לשבועות
אספרגוס, קייל, ברוקומיני, גבינה ומרכיב מפתיע במקום האורז - ענר הרקוב ממסעדת מונאר מפגיז במנת ריזוטו ירוקה וחגיגית
מחפשים מתכון לעוגה פשוטה, ביתית וטעימה שתגנוב את ההצגה? הבשלנית ורה אברהם מכינה עוגת המורכבת מערימה של בלינצ'ס מפנקים וביניהם שכבות
אם יש חג להפגיז בו עם פסטה מושקעת, זה שבועות. השף מישלב מסאלחה, שף מסעדות רפאלו האיטלקיות מכין פסטה עם גבינת עיזים, קרעי בטטה צלויה ואגוזים ופסטה בחמאת לימון, עגבניות מיובשות ארטישוק וצנוברים
תבשיל מהביל ועתיר תבלינים שנמזג מעל לחם מבושל ומפתיע - אבי ביטון מפרגן למקום קטן סמוך לאשדוד שבו בשלנית טריפוליטאית אמיתית מכינה עסידה ברינגה
האחד במאי, יום הפועלים כבר לא נחגג כמעט במחזותינו, אבל איך שלא תסתכלו על זה ברובנו המוחלט אנחנו עדיין פועלים. בכירים יותר או פחות כולנו מגיעים לשעת הצהריים מורעבים. הנה 5 ארוחות שיהפכו את יום העבודה למשמח יותר ומשביע הרבה יותר
בהמלצת הגולשים אבי ביטון הגיע למסעדת מנואל, איטלקיה קטנה וטעימה בפתח תקווה, וחזר עם מתכון לפסטה עם סלמון טרי שמצריכה בדיוק כמה דקות הכנה