תאנה "שרופה" במרק מסקרפונה עם בישקוטי
אחרי שכיבד אותנו במתכונים לפסטה ואפילו לנקניק בייתי, מתפנה יוגב ירוס השף של "מל ומישל" לפנק אותנו עם קינוח
אחרי שכיבד אותנו במתכונים לפסטה ואפילו לנקניק בייתי, מתפנה יוגב ירוס השף של "מל ומישל" לפנק אותנו עם קינוח
עם קוביות הבטטה שנשארו לכם כדאי להכין סלט חומוס ובטטה בטמפרטורת החדר
צחי בוקששתר מכין לאיילת טריאסט Black Diamond ההמבורגר החגיגי והנהדר של Black Bar 'n' Burger. אחרי שמבינים את העיקרון הוא לא כל כך קשה להכנה
אל תצאו נקניקים. צפו ביוגב ירוס, השף של מסעדת "מל ומישל", שמדגים איך עושים נקניק ברזאולה איטלקי
זה התחיל בטיול של דייל על גדת האיסט ריבר, נמשך בבית ספר לבישול ומשם לקפה סימון ול"דיינר" בניו יורק. ומה אתם הרווחתם? מתכון לסלט סלק ומג'דרה
זה הרי בלתי נמנע: תשבו מול הטלוויזיה, תראו מתעמלות דקיקות ושחיינים חטובים, אבל כל מה שיעבור לכם בראש יהיה אוכל סיני. ליקטנו עבורכם כמה מתכונים - הכינו את הצ'ופסטיקס
עומר, איילת ואינטיאס על מצע ירקות ברוטב עגבניות לימוני
שף עומר מילר מפודארט מכין לאיילת טריאסט ברוסקטה עם סאשימי אינטיאס, אנטי פסטי ורוטב פלפלים
מעדיפים לקנות את הפסטה? מבינים אתכם. קבלו את המתכון של יוגב ירוס לרוטב
אנחנו הרוסים על הפסטה של "מל ומישל", ביקשנו משף המסעדה יוגב ירוס את המתכון שלו לפפרדלה ג'מבו שרימפס