כשאיטליה והמזרח נפגשים לצהריים בשוק
מפגש חד פעמי בוואלה אוכל בין השפים דיויד פרנקל ויובל בן נריה, הוליד מנה מפוצצת בטעמים: פוקאצ'ה טרייה ובתוכה שיפודים מתובלים
מפגש חד פעמי בוואלה אוכל בין השפים דיויד פרנקל ויובל בן נריה, הוליד מנה מפוצצת בטעמים: פוקאצ'ה טרייה ובתוכה שיפודים מתובלים
מסעדת הצועניה מיפו מלמדת את הדרך הטובה ביותר להרים ארוחה במחבת: נתחי פרגיות צלויות מתובלות לצד פיתות חמות וטריות
השפית תמר כהן-צדק מהס 4 עושה לשורשים כבוד עם סלט צבעוני ועשיר בטעמים ומרקמים בזכות השילוב בין עלי החסה הרכים לירקות השורש המתפצחים ותיבול עדין
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
מסעדת הצועניה מיפו משתפת אותנו במתכון מנצח למוסקה עם חצילים, תפוחי אדמה ורוטב בשמל, שכל המשפחה תתענג עליה. מה שנאשר זה להגיש עם סלט יווני חתוך גס
3 זוגות שמשתפים פעולה במטבח מספרים על מערכת יחסים בצל הסירים ומבשלים לכם ארוחה זוגית: סלט שורשים, סינטה עם פירה וקרפ סוזט לקינוח
כשהעסיס של פירות הקיץ פוגש בצק וקרם גבינה, השמחה שלמה. פנקוטה אננס, קרואסון מסקרפונה תאנים ומאפה פילו נקטרינות, מתכונים מגרים של קינוחי קיץ של אמיר פורת ורוסלה יונה מקונדיטוריית ביסקוטי
רינת צדוק השף קונדיטורית ממאפיית לחמים לוקחת את לחם הקסטן שכה אהוב על ילדים, ויוצרת 5 מתכונים יצירתיים לארוחות שהורים וילדים אוהבים. והכי חשוב - שמכינים במהירות שיא
עם שוט של אוזו או בלעדיו, מקלות הבייגלה הפריכים של מסעדת הצועניה מיפו הם פינוק מושלם לצד ממרח צזיקי מרענן
לקראת המשתה המרוקאי שמתכננים השפים רן שמואלי ועומר אבישר במסעדת קלארו, הם שיתפו אותנו בחמישה מתכונים על טהרת הסלטים והירקות שהם בגדר חובה על כל שולחן
מעשה בשלושה צבעים: גם אם אנחנו אומרים את זה כל שנה, נראה שקיץ 2016 הגזים במיוחד עם החום והלחות. מה עושים בנידון? סמודיס קפואים ואפילו בריאים על פי מתכונים של דוכן המיצים תמרה בתל אביב