תבשיל בשר פרוטוגזי לחג של טשרניחובסקי 6
אבי ביטון יצא לחפש את המנה המתאימה ביותר לשולחן החג ומצא אותה במסעדת טשרניחובסקי 6 הוותיקה, שם הכין לו השף איל מרמלשטיין קדירת בשר פורטוגזית ביין אדום
אבי ביטון יצא לחפש את המנה המתאימה ביותר לשולחן החג ומצא אותה במסעדת טשרניחובסקי 6 הוותיקה, שם הכין לו השף איל מרמלשטיין קדירת בשר פורטוגזית ביין אדום
אבי ביטון מתקתק לכם לביבות טונה ותירס שילדים יעופו עליהן, הן פריכות מבחוץ עסיסיות מבפנים ויש להן צבע משגע, שילוב מנצח
אבי ביטון בטייק אופ המושלם על הסנדוויץ' הטוניסאי המסורתי, עם לחמניות פריקסה משגעות, שאופים בתנור. יותר בריא והרבה יותר טעים
קדירת בשר ראש בסגנון פרסי עם שעועית, דבש והרבה שום, מנה מנצחת לשולחן החג שלכם
בשר טחון עטוף בפירה וממולא בביצים - קציצות הבסטיל הטריפוליטאיות הן פינוק של ממש שמכינים בעונת החגים. מזל מעריק מסבירה שלב אחר שלב איך להכין את כדורי הפלא
השפית איילת לטוביץ' מביתא קפה חוזרת למטבח הפרסי מבית סבתה, עם סדרה של ערבים פרסיים במסעדה שלה. אחת המנות שתוגש שם היא דג ברוטב רימונים ופסטו טרגון ואנחנו קיבלנו את המתכון
המתכונים שבסופו של דבר חוזרים אליהם שוב ושוב הם אלה שמוכנים תוך 10 דקות, שלא מצריכים כישורים מיוחדים, והם עשויים ממצרכים שתמיד יש בבית, כזו היא פסטת העגבניות עם טונה של אבי ביטון
אוכל מנחם הוא לא רק עניין חורפי, לירז שדה ממסעדת בראסרי עין כרם, מנחמת אותנו עם קציצות מדג הבורי המעולה, עם תיבול של בצל וסומק, על פחמימה טובה, עם טחינה ויוגורט. מי צריך יותר מזה?
גרגרי חומוס, פרחי כרובית, עגבניות מיובשות ואפילו תמרים. השפית לירז שדה מבראסרי עין כרם מכינה סלט בריאות עם כל המרכיבים שאנחנו הישראלים כל כך אוהבים. אז רגע לפני שהחגים שוטפים אותנו עם שלל ארוחות כבדות, תשקיעו בעצמכם קצת ותתפנקו עם סלט שהוא ארוחה שלמה
מאז שפרץ לתודעה בתכנית משחקי השף, חמודי עוקלה הוא אחד השמות הבולטים בקולינריה הישראלית, בזכות פרשנותו הייחודית למטבח הערבי המסורתי. התלווינו לחמודי לסיור בכפר הולדתו, ובסופו יצאנו עם מתכונים נהדרים לארוחת קיץ גלילית
הגיע הזמן להתחיל לחשוב על ראש השנה, ואם אתם אנשים שאוהבים לתכנן דברים מראש תעריכו במיוחד את לחם האנטיפסטי הזה. הוא צבעוני, חגיגי ואפשר להכין אותו מראש, ורק לחמם לפני שהאורחים מגיעים. חג שמח
זאת מנה קלאסית של בוקר, אבל לא נתנגד לנשנש אותה גם לארוחת צהריים או ערב. מסעדת הקפטריה בטייק אוף מושלם לרושטי הקלאסית בזכות זוקיני ירוק ושובב
אין הרבה מנות שמתחשק לאכול בימים החמים, אבל אם יש משהו שתמיד מתאים זוהי בוודאות מנת הסלט. לירז שדה ממסעדת בראסרי עין כרם בירושלים מעניקה מתכון לסלט פשוט אך ממזרי של עלים ירוקים, פירות, סלק וגבינת בוראטה איטלקית
אם התחקירים האחרונים בנושאי הדגים מטרידים אתכם - מצאנו עבורכם 3 מתכונים כיפיים שמהווים תחליף מושלם - קציצות, דיפ אנד צ'יפס, וסלט סושי
אם גם אתם נתקעתם עם הסוף של החלה משישי, זה בדיוק מה שאתם צריכים כדי להתפנק על ארוחת בוקר מדוגמת של פאן דה מי אבוקדו וסלמון עם רוטב שכמותו עוד לא אכלתם
הקציצות של חן מזרחי יגרמו לילדים להתאהב וזה בדיוק מה שהם וגם אתם תשמחו לנשנש אחרי הבריכה או הים. אם אתם רוצים ממש להשקיע, תארזו אותן בכריך עם טחינה וירקות טריים ותתכוננו לביס של החיים
עונת התאנים בשיאה עכשו, והן מתוקות, עסיסיות, נראות נפלא והולכות טוב עם המון סוגים של אוכל. איך בוחרים אותן נכון ומה מבשלים אתן? כל התשובות כאן
אבי ביטון מגיע ל-EATS קפה - מעדניה בתל אביב, ומארגן לנו את המתכון לסלט אורז צבעוני, מנה קלה ומרעננת לימי הקיץ החמים
סלט קוסקוס ירוק וקיצי מלא בעשבי תיבול ופיסטוקים הוא רק אחד מתוך ארבעה מתכונים שמיכל אפשטיין מקפיטריה EATS ארזה לנו לפיקניק המושלם אותו אתם יכולים לקחת לפארק, לבריכה, לחוף הים או סתם לגינה מתחת לבית