כמו בפטיסרי: בריוש של המילק בייקרי
זה הולך להיות הרבה יותר פשוט ממה שחשבתם - הקונדיטורית עדי קיהן מהמילק בייקרי מלמדת איך להכין חלות בריוש קטנות, רכות ואווריריות בקלות בבית
זה הולך להיות הרבה יותר פשוט ממה שחשבתם - הקונדיטורית עדי קיהן מהמילק בייקרי מלמדת איך להכין חלות בריוש קטנות, רכות ואווריריות בקלות בבית
עונת הירוקים החלה: אורלי פלאי-ברונשטיין מלמדת איך מכינים שעועית ירוקה ופריכה ברוטב עגבניות מיוחד עם תמרינדי ושקדים
תחילתו של האביב מזכיר לנעמה את אביה, ולכבודו היא מכינה עוגיות מלוחות שאי אפשר להפסיק לאכול עם קשקבל בולגרי וחרדל
האם אתם טיפוסים שמרניים שאוהבים את אוזני ההמן שלהם מלאים במלית פרג מסורתית ועשירה או שאתם טיפוסים של שוקולד בכל מחיר? הפעם החלטנו אחת ולתמיד לבדוק את הנושא בצורה רצינית ומעמיקה ולבצע ניסוי שיכריע מה עדיף. למי שמעוניין לבצע את הניסוי בבית מצורפים מתכונים
ממש חשוב לנו שמשלוח המנות שלכם יהיה הכי חגיגי, הכי מתוק והכי שווה. אז הנה עוד מתכון פשוט וקל שכל ילד וכל מבוגר היו שמחים לקבל- כדורי קוקוס חגיגיים במילוי קרם נוטלה
פריכות וחגיגיות על מקלות עץ קטנים ומעוטרות בסרט - עוגיות ה"בייבי פאי" מושלמות למשלוח מנות לפורים או לכל חגיגת יום הולדת
ותק של 15 שנה זה לא דבר של מה בכך, בטח בירושלים, אבל מסעדת אדום הצליחה למסד את עצמה כמוסד מקומי. שף המסעדה אלרן בוזגלו משתף אותנו במתכון לאחת המנות האהובות: סביח מפורק המוגש עם איולי עמבה וביצה עלומה
למה רק מתוק? אורלי פלאי-ברונשטיין מפליאה לגלגל בצק פריך במילוי מלוח וממכר של עשבי תיבול, פרמזן ואגוזים קצוצים. כזה שמתאים בדיוק לבראנץ' מפנק, ליד הסלט של ארוחת הערב או פשוט ליד הקפה
לא צריך הרבה כדי לרומם את הנפש ואת הלב, אבל רצוי שיהיה שם שוקולד, וזה בדיוק מה שנעמה נויהואז אופה לשבת - עוגיות שלא מצריכות יותר משני מרכיבים בסיסיים: בצק ושוקולד במתכון מהיר וטעים
רינה ואליס, זוג השפיות הצעירות שפתחו לאחרונה מסעדה בירושלים, מביאות מתכון לסלט עשיר ומזין עם אורז אדום מתפצח, טחינה ותמרים
לכבוד יום האישה, אורלי פלאי-ברונשטיין חוגגת את הנשיות בסלט פסטה ורוד ונפלא עם מינימום מרכיבים ומקסימום טעם בזכות טריק פשוט שיהפוף את הפסטה שלכם לסקסית יותר ועל הדרך גם עשירה בערכים תזונתיים
יום שבו בילתה נעמה נויהאוז עם אימה, הזכיר לה את ארוחות הבוקר של הקיבוץ השופעות בצל ירוק וזיתים. כמחווה, היא מכינה מקלות כוסמין ריחניים עם גבינה מתפרצת וכמובן בצל ירוק וזיתים
עסיסיות ומתקתקות: כנפיים היא אחת המנות הפופולאריות בכל רחבי העולם, אבל איך מכינים אותן בבית כדי שתצאנה מושלמות? השף דניאל זך ממסעדת אסיה מוניקה עם מתכון מעיף שכל אחד יכול להכין