ארוחה משפחתית: סלט אורז אדום עם ירקות מקורמלים
תום פרנץ ממציא מחדש את קערת הסלט, ומבשל סלט חם שמשלב קשת של טעמים: אורז אדום עם ירקות צלויים מקורמלים עטופים ברוטב אסייתי
תום פרנץ ממציא מחדש את קערת הסלט, ומבשל סלט חם שמשלב קשת של טעמים: אורז אדום עם ירקות צלויים מקורמלים עטופים ברוטב אסייתי
במקום להכין עוד מנת ספגטי, למה שלא תכינו מהפסטה במזווה לביבות קרנצ'יות עם זוקיני וגבינה? אורלי פלאי ממציאה את הפסטה מחדש
לרגל השרב הראשון מגיע מדור האוכל העולמי לדרום אמריקה ומרענן את ליסט הנשנושים הצפוי לאורחים עם מאכלים אקזוטיים כמו שורש יוקה מטוגן וארטישוק ממולא ברוטב יין
אחרי החגים קשה לחשוב על אוכל ואם כבר רעבים, מתחשקת ארוחה קלה ככל האפשר. השף יואב בלימן מתקתק ארוחה מהירה עם דג עדין ומיקס אורז צבעוני עם הפתעות
לא חייבים להיות מאמא מרוקאית כדי לארח את חגיגות המימונה. אורלי פלאי-ברונשטיין מכינה חטיף קריספי לחג המתוקים המשלב מרשמלו ופצפוצי אורז
תמו הרעיונות לבישולים? ארוחת החג השני מהווה הזדמנות נהדרת לבשל מנות דגים מהמטבח הרוסי שמציתות את הדמיון - בשר דג עדין ביין וחמאה ודגיגים מטוגנים וקריספיים
לימי חול המועד מכין תום פרנץ קציצות אורז צמחוניות מקמח מצה, המוגשות עם מטבל יוגורט עדין או טחינה ירוקה. שדרוג מעולה לבראנץ' משפחתי לא מחייב או כנשנוש לילדים
הכל כבר מוכן לערב החג ועכשיו מתחילים לחשוב על היום שאחרי. אורלי פלאי מציעה לפתוח את בראנץ' החג עם מאפה פולנטה פריך מעוטר בירקות קריספיים
נפלאות המטבח הרוסי לא מסתכמות רק במרקים וסלטים. במנות העיקריות מסתתרות קציצות עוף מלכותיות, מאפה אלוהי ממולא בשר וכמובן - הקלאסיקה המנצחת - ביף סטרוגונוף
עסיסיות ומלאות ארומה וטעמים קבלו את התשובה העדכנית לגפילטע פיש. תכינו יום לפני ליל הסדר ותנו להן לשבת ברוטב ולהמשיך לספוג את טעמיו
למי שרוצה להרשים את האורחים במנות מקוריות מכינה ילנה זפסקי 3 מרקים רוסיים מסורתיים: מרק אוחה עם דגים, מרק בורשט צונן ומרק אוקרושקה
לכבוד חג יציאת מצרים מכינה השף קונדיטורית נעמה נויהאוז קאפקייק חגיגי וכשר לפסח מצופה בעיטורי בצק סוכר של משה בתיבה