מסיבת קטניות: מקבץ שאלות שעועית
האם אפשר לבשל שעועית יתר על המידה, למה שעועית עושה גזים והאם אפשר לאכול שעועית מש מיד לאחר ההשריה מבלי לבשל? מאמן המטבח במקבץ שאלות שעועית
האם אפשר לבשל שעועית יתר על המידה, למה שעועית עושה גזים והאם אפשר לאכול שעועית מש מיד לאחר ההשריה מבלי לבשל? מאמן המטבח במקבץ שאלות שעועית
הוא התחיל את דרכו כאוכל איכרים פשוט מהאזורים הכפריים של צרפת. מדריך לתבשיל החורפי המושלם - ביף בורגיניון עם ירקות מזוגגים, בשר, יין והמון ארומה
מתייאשים תמיד מלהקציף שמנת ידנית? אם תטמיעו את הטכניקה הבאה, גם הקצפת שלכם תצליח ותהפוך לאוורירית וסמיכה
האם יש דרך אחת נכונה להכין רוטב פסטו? במה אפשר להחליף את הבזיליקום והצנוברים? מאמן המטבח עוזר לכם להכין ממרח איטלקי מהאגדות
הגולש רן ניסה להכין מרק בצל צרפתי וגילה שבמקום לעבור קירמול הבצל מתבשל. מאמן המטבח מסביר איך מקרמלים כמות גדולה של בצל כמו צרפתים
הצעדים הראשונים במטבח לנצח יעברו דרך הביצים. אז איך שוברים נכון ביצה ומה הדרך הנכונה להפריד בין חלבון לחלמון?
כשרוצים להתארגן מראש על רוטב לפסטה ולהקפיא, יש כמה דברים שכדאי לקחת בחשבון. מאמן המטבח עונה לשאלת הגולשים - איזה רטבים לפסטה אפשר להקפיא ?
זאת לכאורה הפעולה הכי טריוויאלית שיש במטבח - קיצוץ בצל. בפועל, יש למקצוענים דרך עבודה אחת שנחשבת לנוחה, נכונה והטובה ביותר לקיצוץ