מזל טלה
האביב הוא גם עונת הטלה הטרי, בשר שממש לא שמור רק למסעדות. השף אסף שנער ותומר צוק מחוות צוק מסבירים איך מטפלים בחלקיו השונים בבית ומה מכינים עם המעדן של ארוחת החג
האביב הוא גם עונת הטלה הטרי, בשר שממש לא שמור רק למסעדות. השף אסף שנער ותומר צוק מחוות צוק מסבירים איך מטפלים בחלקיו השונים בבית ומה מכינים עם המעדן של ארוחת החג
הספר הכי פרקטי במטבח שלכם, זה שמושלם לטבעונים, זה שישמח כל סבתא או דודה בשלנית וכמובן, וספר החובה למי שלא יכול בלי לפתוח את הבוקר עם שייק ירוק. 4 ספרי מתנה שווים לחג
השיטה שמבשלת נתחי בשר, דג או ירקות לשלמות כבר לא בבעלותם הבלעדית של השפים. מכשירי הסו וויד הביתיים הפכו לזולים ונגישים, עם שפע יתרונות: גם למאותגרי מטבח יצא נתח מושלם, אפשר להכין מראש ולצלות לפני ההגשה, ומעל לכל - הטעם. המדריך המלא לבישול בוואקום
ספר הבישול החדש של אורי שביט מביא שלל מתכונים צבעוניים וטבעוניים תחת המוטו 'זה חייב להיות גם טעים'. מצורפים מתכונים לבורקיטס כרובית ושבלולי פילו במילוי ארטישוק
הבלוגרית חגית ביליה מהבלוג לייזה פאנלים מוציאה ספר מתכונים חדש ולנו כבר יש שני מתכונים ממנו שכל אחד מהם מורכב מהחומרים מהם עשויים חלומות שטובלים בחלה טריה. מחר ערב שבת, אז למה אתם מחכים?