חם מטאבון העצים: פיצריה חדשה בצפון תל אביב
צביקי עשת, יחד עם שף הקבוצה אליאב גולדברג, פותח פיצרייה חדשה במתחם באיזורי חן הכולל כבר שלוש מסעדות שלו: גרינברג ביסטרו, גרקו וג'לטרייה.
צביקי עשת, יחד עם שף הקבוצה אליאב גולדברג, פותח פיצרייה חדשה במתחם באיזורי חן הכולל כבר שלוש מסעדות שלו: גרינברג ביסטרו, גרקו וג'לטרייה.
כל החדשות והאירועים שיעשו לכם את חול המועד: חומוסייה חדשה בתל אביב, סדנאות בישול בחינם של נוף עתאמנה בנהלל, פסטיבל טעם הנגב בבאר וחגיגות אוקטוברפסט ברחבי הארץ
מצננים לכם את השבוע: הרברט סמואל מציעה תפריט שקיעה מיוחד לחודש ספטמבר, סמורסבי משיקים גלידה למבוגרים בלבד, תחילת חגיגות האוקטוברפסט בטאפאס בר ובאילת נפתחה מסעדה חדשה תחת השם פיפט אבניו
חצי שנה ו-1,500 דולר נדרשו לאנדי ג'ורג' כדי להכין סנדביץ' - כי כשלא קונים אף מרכיב ומכינים מאפס גם גבינה , לחם ומלח זה עשוי לקחת זמן מה, להשפיע על הטעם וכמובן גם על הצפיות הביוטיוב
הצלחה בתכנית טלוויזיה בפריים טיים, ארבע מסעדות מלאות בישראל, מסעדה בדרך בקיסריה ובניו יורק לא מספיקות לשף הרעב מאיר אדוני. כעת, הוא מדבר על המקום החדש שהוא עתיד לפתוח בקרוב בלונדון
אחרי 16 שנות העדרות מעולם המסעדות, ישראל אהרוני חוזר לבשל בהירו ראמן החדש במתחם שרונה. " הספיק לי ממסעדות, זאת הרפתקה מסוג אחר", אומר אהרוני
בשנה החולפת, מאז הוקמה, המסעדה הלונדונית פאלומר השייכת לקבוצת "מחניודה", הוכתרה פעם אחר פעם כאחת המסעדות הטובות והנחשקות בעיר. כעת, נחשו איזו מסעדה מעטרת את כריכת מדריך המישלן לשנת 2016 של העיר לונדון?
3 חודשים לאחר שנאלצה משפחתה לסגור את קפה תמר, בית הקפה המיתולוגי שהיה כה מזוהה איתה, הלכה הבוקר לעולמה שרה שטרן, בגיל 90
אחרי שהטריף את הרשת עם סרטון האבטיח המקיא שלו - עכשיו קוסם האבטיחים חוזר בטריק חדש שצפוי גם הוא להמם אתכם: כך תקלפו את האבטיח ותשאירו אותו שלם
9 מסעדות מבירות קולינריות נחשבות כמו ניו יורק, רומא ולונדון, מגיעות בנובמבר הקרוב להתארח במסעדות ישראליות נחשבות עם שפים כמו מאיר אדוני, חיים כהן ושאול בן אדרת. כהן: "זאת מבחינתי ציונות קולינרית"
ימי החום הבלתי נסבלים האלה עוברים טוב יותר עם משקה צונן ביד - אבל מה עושים כששוכחים לשים במקרר והבירה חמה? קבלו שיטה לצנן לעצמכם כל משקה שתבחרו ב-20 שניות בלבד
מסעדת ויקי כריסטינה חוגגת 5 והופכת ליומיים לשוק אוכל צבעוני בסגנון לה בוקרייה, בטראק דה לוקס משיקים בראנץ' מושחת ובמסעדת מדיטה הירושלמית משיקים תפריט אוכל חדש. איפה נאכל השבוע?
בניגוד ליצירות ספרותיות או מוזיקליות, מתכון לא נהנה מהגנת החוק בצורה מוחלטת. אז מה בכל זאת נחשב לגניבה ואיך אפשר להגן על השקשוקה שפיתחתם?
טרנד האוכל הלטיני לא עוצר במקסיקו: השפית דליה אלחדף, בוגרת התוכנית מאסטר שף, פותחת מסעדת-רחוב ונצואלית מוקפדת ושמחה בשם טוטומה. מנת הדגל, איך לא, היא האריפה שתוגש עם לא פחות מ-11 מילויים שונים