הטריילר: קייטרינג מעושנים שיוצא ממשאית
עולם הקייטרינג לא מפסיק להשתכלל, והדבר הגדול הבא הוא מזנון קייטרינג נייד של השף יוסי שרף, המציע טריילר נייד שמעשן הכל, מבשרים ועד ירקות
עולם הקייטרינג לא מפסיק להשתכלל, והדבר הגדול הבא הוא מזנון קייטרינג נייד של השף יוסי שרף, המציע טריילר נייד שמעשן הכל, מבשרים ועד ירקות
הם מכתתים רגליהם ממסעדה למסעדה, מחפשים אחר טעמים ומרקמים חמושים בפנקס וזוכים לתואר מבקרי המסעדות החדשים. שיחה עם 6 בלוגרים מקומיים בעיצומה של ביקורת
יותר מ-14 כדורי פלאפל זהובים נכנסו לתוך הפיתה של המונה עד שהוא הפסיק לספור. המונית עוצרת אצל עידן ביקנעם עלית לפלאפל חלומי
כל כך הרבה מלים נכתבו על גלגוליה של טוטו בשנה האחרונה שלא נותר אלא לגייס 6 כותבות ממערכת הלייף סטייל של וואלה כדי לבדוק את הסוגייה: האם המסעדה המחודשת של ירון שלו עומדת בציפיות?
אוכל של פועלים מסתבר זו ממש לא קלישאה. הצצה לחברת הבנייה הטורקית שבונה בניינים מפלצתיים בגוש דן ומעניקה לאלף פועלים תפריט המתבסס על מטעמים אותנטיים מהכפרים בטורקיה
וניה ביסטרו היא מסעדה סימפטית שמגישה אוכל נטול פוזות, כזה שבא מאהבה. אבי אפרתי ממליץ על אופציה ראויה למי שמזדמן לחיפה ומחפש לאכול ארוחה נחמדה ושפויה
המונית מתגעגעת לימים זולים יותר באור יהודה ומתנחמת בבגטיקס, מקום שמציע באגט עם קציצות וצ'יפס ב-15 ש"ח שהגודל שלו משפר את הטעם
כנאפה, חומוס, שיפודים וויכוח עתיק יומין על מיהו אבו שוקרי המקורי. סיור טעמים וריחות ברחובות אבו גוש
אם הארוחה שאכל אבי אפרתי השבוע במלון נורמן של השף ברק אהרוני מעידה על הכלל, הרי שהוא הולך להיות המקום שאליו מגיעים בידיעה שתקבלו אוכל יציב, מוקפד, נטול גרנדיוזיות ושטיקים
כשמגיע החורף המונה רוצה מרק חם שישאיר אותו שבע. את מבוקשו הוא מוצא בבית דגן, שם הוא לוגם מתוך קערה עצומה מרק מלא בטעם וסמיכות מנחמת
יש לא מעט מסעדות תל אביביות שהמנות הטבעוניות המוגשות בהן עולות על אלו של מסעדת זכאים עם יד אחת קשורה - במסעדה הטבעונית המדוברת של תל אביב אבי אפרתי לא מצא תשוקה או השראה
המונה מתוודע למאפה גוז'גיז'ה במאפיית לחם בוכרי בת"א ומתאהב בבצק החם והמשביע שמפיץ ריח אלוהי, ובתוכו בשר עסיסי, שומן כבש, וקצת בצל. כל התענוג הזה תמורת 10 שקלים בלבד
הוא לא למד בישול בצורה מסודרת אבל ניגש לפראן אדרייה בבאר ספרדי ובהמשך אכל אתו ארוחה בת 58 מנות באל בולי. הוא לא יגיש אוכל במסעדה שלו אם אין סחורה טרייה בשוק והוא רק בן 23. תכירו את אוסמה דלאל, ילד הפלא מעכו
ננמאס לכם לאכול בראנץ' באותם המקומות? מחפשים מקום לארוחה מפתה לפתוח אתה את היום? קבלו את רשימת 10 הבראנצ'ים הכי טובים שאתם לא מכירים
במסעדת רוקח 73 ניסו לבשל מהפך עם תפריט חדש בתמחור ידידותי אבל ארוחה בינונית ומנות מיושנות הוכיחו לאבי אפרתי שארוכה הדרך לקאמבק המיוחל
הבלוגרים והפודיז ומובילי הדעה הבולטים באינסטגרם של שנת 2014 בוחרים את המסעדות שהכי עשו להם את השנה בתל אביב ומחוצה לה. ויש גם שניים שבחרו את אותה המסעדה ולא הסכימו להחליף
המונה פותח כפתור אצל מנש ברמת גן. כאן, במזנון שצמוד לבית ספר, תקבלו שניצל מטוגן גדול וכמויות צ'יפס נדיבות בבאגט טרי שנאפה במקום