קדרה מתקתקה שלי
ערן ירוחם ואיילת טריאסט מכינים תבשיל בקר ואגסים של בראשית בתוספת שקדים שגם עושים את המנה קריספית
ערן ירוחם ואיילת טריאסט מכינים תבשיל בקר ואגסים של בראשית בתוספת שקדים שגם עושים את המנה קריספית
הזמר פבלו רוזנברג יתארח היום במטבח של "ביסטרו מיגל" ויבשל מנות בשר דרום אמריקאיות
חמישה שפים מספרים על קריירה קודמת- משוטר ועד זמר אופרה
אי אפשר בלי מתכון לאוזן המן, ואם כבר מתכון - אז הטוב ביותר. רוני מולה עם הקונדיטור והבעלים של קונדיטוריה עדית
למי שחייב לרוץ: האופציה הזריזה של אבי ביטון לבישול בפרג - שניצל
שף אבי ביטון של מסעדת "אדורה" מבשל עם איילת טריאסט שתי מנות באווירה פורימית. הראשונה לחובבי פירות ים - קוקי סן ז'ק בחמאת פרג
אנחנו קטנים עליו. שף שחף שבתאי פותח רשת מסעדות באירופה. הסניף הראשון יפתח בקרוב מאד בפראג
ערן ירוחם מכין לאיילת טריאסט סלט עלים צעירים בווינגרט פירות. הסוד הוא כמובן בהשרייה
"המטבח" היא לא תכנית בישול, אלא טירונות לבעלי כושר מוגבל עם מ"כ חסר כריזמה. אודי הירש מתגעגע ליריקות של גורדון רמזי
בניגוד לתדמית המלחיצה שלו, שניבטת מהפרומואים ל"המטבח", עזרא קדם דווקא ממליץ לחייך בזמן הבישול
כל מנה מתפריט האביב החדש בקייטרינג של השפית גלי ברמן עושה חשק לעוד. פינגר פוד למביני עניין
חמש שפיות תל אביביות מספרות על החיים בין הסירים