פותחים את הפסטה: דפי לזניה עם ראגו בשר
השף יוסי שטרית מהמסעדות קיטשן מרקט ואונזה מגיש מתכון חגיגי ללזניה עם טוויסט: דפי פסטה פתוחים ועליהם ראגו בשר עסיסי בציפוי רוטב בשמל
השף יוסי שטרית מהמסעדות קיטשן מרקט ואונזה מגיש מתכון חגיגי ללזניה עם טוויסט: דפי פסטה פתוחים ועליהם ראגו בשר עסיסי בציפוי רוטב בשמל
השניצל יוצא יבש מדי? מתלבטים כמה שמן לשים? לא יודעים מה עדיף לציפוי פריך - פנקו או פירורי לחם? מאמן המטבח עונה על שאלות הגולשים וחושף את הטריקים לשניצל מושלם
בטור האחרון נפרדים איציק ופיני לוי מהחורף ומעניקים מתכון לתבשיל תפוחי אדמה משודרג: תפוחי אדמה ממולאים בבשר טחון מתובל, שנאפים בתנור ברוטב עגבניות
מיד כשנגמר החורף מתעורר החשק לאוכל קליל ועתיר ירקות. השף יניב עדן מרשת בתי הקפה פרש קיטשן, מעניק 3 מתכונים לסלטים אסיתיים קלילים עם טופו
שי דובלרו מפיאצה קפה משתעשע עם קמח כוסמין ומכין ממנו ארוחה איטלקית מזינה לתפארת: לזניה פתוחה, רביולי במילוי ריקוטה ותרד ופוקאצ'ה
מדף מוצרי הקוקוס בסופר עשוי לבלבל את הבשלן המתחיל. מאמן המטבח עושה סדר פעם אחת ולתמיד על ההבדלים שבין חלב, קרם ונוזל מי הקוקוס
לקראת שובה של האפרוריות החורפית מכינים פיני ואיציק לוי תבשיל ריחני של פירות יבשים במילוי בשר טחון, לצד אורז חגיגי
שמתם לב שאחרי עוגת פרג עסיסית או אוזן המן במילוי פרג, אתם מרגישים רגועים ואופטימיים יותר? מעבר לחמאה ולסוכר, זרעי הפרג התמימים יכולים לבצע מה שמעט מאוד שזרעים אחרים יודעים לעשות
פיני ואיציק לוי מהמטבח של פיני בירושלים מנצלים את עונת ארטישוק הבר ומכינים תבשיל זהוב בטעמים קלילים: עלי חרשוף ממולאים בבשר ברוטב חמצמץ
חורף 2014 פסח על ישראל השנה, תירוץ מצויין לקונדיטור ערן שוורצברד לייצר את השלג באמצעות קינוח עוגיות שקדים וכדור שלג מרשים למתקדמים
בישול בבירה יוסיף עומק ועושר טעמים לכל מנה. השף אוראל קמחי מכין עוף צלוי בבירה, סלט עם שומר צלוי בבירה וקינוח תפוחים שיכור
ברגע שחילצתם אותם מן התרמיל, כל מה שהאפונים החמודים צריכים זה קצת חום כדי לשחרר מתיקות ופריכות יוצאי דופן. כל מה שרציתם לדעת על אפונים