מסע עולמי: מנות סלמון מהמטבח השבדי
הוא זמין, זול, בריא והכי חשוב טעים. השבוע אייל גרש מלמד כיצד להכין מנות חגיגיות עם סלמון: מרק מרשים וסלמון אפוי בתנור ברוטב מיוחד
הוא זמין, זול, בריא והכי חשוב טעים. השבוע אייל גרש מלמד כיצד להכין מנות חגיגיות עם סלמון: מרק מרשים וסלמון אפוי בתנור ברוטב מיוחד
הוא אמנם דורש לא מעט עבודה וחומרי גלם, אבל אין כמו ניחוחות וטעמי סיר החמין בשבת בבוקר. השף יואב בלימן מכין סיר גדוש כל טוב בהשראת אבא שלו
אורלי פלאי ברונשטיין משדרגת שפרד'ס פאי אנגלי לגירסה ים תיכונית מאפה שכבות עם תפוחי אדמה, בשר טחון וירקות במעטה פריך
לרוב הישראלים המטבח השבדי הוא בגדר תעלומה. אייל גרש מכין מנות ראשונות בארוחת סמורגוסבורד מסורתית פטה כבד והרינג כבוש
השף יואב בלימן מכין תבשיל עם טעמים עמוקים של חורף: כתף בקר בבישול ארוך עם תוספת משגעת של ריזוטו גריסי פנינה
אורלי פלאי ברונשטיין מסבירה כיצד עובדים עם סלק ומכינה תבשיל אדמדם בהשראת השוקרוט ובו כרוב המבושל בבירה. מגישים עם שמנת חמוצה או יוגורט ואתם מסודרים
קדירת בשר טחון משביעה מתלבשת נהדר על החורף הישראלי השף יואב בלימן מבשל צ'ילי קון קרנה ברוטב עגבניות עם שעועית אדומה, שום והרבה פטרוזיליה
לכבוד ט"ו בשבט אורלי פלאי ברונשטיין מכינה ספיישל חגיגי: רוקי רוד - חטיף שוקולד מריר משובץ בשפע אגוזים ופירות יבשים שמכינים תוך דקות ספורות
ארז קומרובסקי אופה לחם מלא וקראנצ'י עם הפתעות כמו טחינה גולמית, סוכר קנים וקרום עבה במיוחד
אורלי פלאי ברונשטיין מלמדת להכין את מנת האירוח המושלמת לחורף ריזוטו פטריות עם ערמונים, ומגלה פטנט לעיגול פינות בפעולת הערבוב מבלי לוותר על הטעם
ארז קומרובסקי אופה את הלחם הראשון של השנה בלי טיפת סוכר: חלת שיפון קלועה בניחוחות ממכרים עם סירופ אגבה משובצת בצנוברים כתושים